X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 99%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 83%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Huom: Jos saavut myöhemmin kuin on ilmoitettu, tai on vaikeuksia löytää majatalo, antakaa meille soittaa / lähettää meille tekstin


Tulkaa suoraan kiinteistön jälkeen olet saapunut Barcelonassa, kuten tulemme odottaa sinua täällä tunnin sinulle ilmoitetaan varauksen.

Saapuvat Barcelonan lentokentälle

Bussi:
Kun karkaamassa Barcelonan lentokentältä suosittelemme ottamaan sininen bussi nimeltä AEROBUS Plaza Catalunya. Tämä linja yhdistää lentokentältä kaupunkiin ja se on helpoin tapa saapua. Se on noin 4 euroa, mutta se jättää sinut Barcelonan keskustassa. Sinun täytyy saada bussista Plaza Catalunya. (Tämä on päätepysäkki)

Plaza Catalunya sinun täytyy ottaa metro.

Metro sinun on otettava on metrolinja 3 (vihreä käyrä) suuntaan Zona Universitaria. Kun tulet olemaan metron suuntaan Zona Universitaria, ohitamme metroasema Liceu ja seuraava on Drassanes. Sinun täytyy saada pois "Drassanes" Station, poistu Las Ramblas.

Vain edessä poistuminen asemalta on Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Tämä katu on vasemmalla; Tämä tarkoittaa sitä, kun olet Ramblas Plaza Catalunya selässä ja Colon patsas edessä, se on vasemmalla. Sinun täytyy seurata Josep Anselm Clave Street. Tämä katu muutoksia se nimi Carrer Ample.

Kun kävelet Carrer Ample ja saapuvat nurkassa Carrer d'Aviny (toisella puolella Avign on nimetty Calle Simo Oller), käännytään vasemmalle Avinyo, toinen katu oikealla on nyt Carrer de Milanon. Käänny oikealle Carrer Milanon (merkki kadun nimi on vastakkaisella puolella, että sinulla on edessään). Löydät meidät numero 4, soita ovikelloa, jossa lukee "Marcelo, Principal 3a''.
Train:
30 minuutin välein juna lähtee lentokentältä. Junalla ja jää pois Barcelonan Sants-asemalta, niin sinun täytyy ottaa metro, linja 3 (vihreä käyrä) suuntaan Canyelles ja jää pois "Drassanes" Station. Kun olet Drassanesin seuraa selitykset edellä.


Saapuvat Girona Airport:

Bussilla Barcelona kunnes Estacio Nord. Edessä on metroasema. Sinun on otettava Line 1 (punainen viiva) kanssa suuntaan Hospital de Bellvitge. Sinun täytyy saada pois Plaza Catalunya. Vaihda Line 3 (vihreä linja) kanssa suuntaan Zona Universitaria. Ohitat Liceu-metroaseman ja jää pois Drassanes. Kun olet Drassanesin seuraa selitykset edellä.