X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 78%Palvelut

Kääntäjä: Google Huom: Jos saavut myöhemmin kuin on ilmoitettu, tai on vaikeuksia löytää majatalo, antakaa meille soittaa / lähettää meille tekstin


Tulkaa suoraan kiinteistön kun olet saapunut Barcelonassa, koska meillä on odottamassa sinua täällä tunnin sinulle ilmoitetaan varauksen.

Saapuvat Barcelona lentokentällä

Bussi:
Kun karkaamassa Barcelonan lentokentältä suosittelemme ottamaan sininen bussi nimeltään AEROBUS Plaza Catalunya. Tämä bussilinjalla lentokentältä kaupunkiin ja se on helpoin tapa saapua. Se on noin 4 euroa, mutta se jättää sinut Barcelonan keskustassa. Sinun täytyy saada bussista Plaza Catalunya. (Tämä on päätepysäkki)

Plaza Catalunya sinun täytyy ottaa metro.

Metro sinun on otettava on metrolinja 3 (vihreä käyrä) suuntaan Zona Universitaria. Kun tulet olemaan metro suuntaan Zona Universitaria, ohitamme metroasema Liceu ja seuraava on Drassanes. Sinun täytyy saada pois "Drassanes" Station, poistu Las Ramblas.

Edestä poistua asemalta, on Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Tämä katu on vasemmalla; Tämä tarkoittaa, kun olet Ramblas Plaza Catalunya selässä ja Colon patsas edessä, se on vasemmalla. Sinun täytyy seurata Josep Anselm Clave Street. Tämä katu muuttuu sen nimeä Carrer Ample.

Kun kävelet Carrer Ample ja saapuvat nurkassa Carrer d'Aviny (toisella puolella Avign on nimetty calle Simo Oller), käänny vasemmalle Avinyo, toinen katu oikealla on nyt Carrer de Milanon. Käänny oikealle Carrer Milanon (merkki kadun nimi on vastakkaisella puolella, että sinulla on edessään). Löydät meidät numero 4, rengas ovikelloa, jossa lukee "Marcelo, Principal 3a''.
Train:
30 minuutin välein juna lähtee lentokentältä. Ota juna ja jää pois Barcelonan Sants-asemalta, niin sinun täytyy ottaa metro, linja 3 (vihreä käyrä) suuntaan Canyelles ja jää pois "Drassanes" Station. Kun olet Drassanesin seuraa selitykset edellä.


Saapuvat Girona Airport:

Bussilla Barcelonaan asti Estacio Nord. Edessä on Metro Station. Sinun täytyy ottaa Line 1 (Red Line) kanssa suuntaan Hospital de Bellvitge. Sinun täytyy saada pois Plaza Catalunya. Vaihda Line 3 (vihreä käyrä) suuntaan Zona Universitaria. Ohitat Liceu-metroaseman ja jää pois Drassanes. Kun olet Drassanesin seuraa selitykset edellä.