Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Masaya Hostel Bogotá

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hinnat
kartta
Arviot
9.1
Erinomaista 859 arvostelua
  • Rahanarvoinen 8.7
  • Turvallisuus 9.4
  • Sijainti 9.4
  • Henkilöstö 9.1
  • Ilmapiiri 8.7
  • Siisteys 9.2
  • Palvelut 8.8
VARAA NYT
9.1
Erinomaista 859 arvostelua
  • Rahanarvoinen 8.7
  • Turvallisuus 9.4
  • Sijainti 9.4
  • Henkilöstö 9.1
  • Ilmapiiri 8.7
  • Siisteys 9.2
  • Palvelut 8.8

Seuraavat arviot ovat viimeisten 12 kuukauden aikana majoittuneilta asiakkailta. Arvostelut ja luokitukset perustuvat jatkuvasti saamaamme palautteeseen. Ne ovat asiakkaiden lähettämiä mielipiteitä, eivät Hostelworld.comin. Näin saat ajantasalla olevia mielipiteitä hostellin todellisesta tasosta. Lue arvosteluohjeemme
Lue arvosteluohjeemme

  • Näytä:
  • Järjestä:
  • Nimetön
  • Kanada, Mies, 31-40
  • Aloitteleva kulkuri
  • 4 Arviot
10 hel 2017
8.9

Belle endroit, calme, mais un peu cher.

    • 6.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 8.0Henkilöstö
    • 8.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Bonjour Merci beaucoup pour ton commentaire. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Nimetön
  • Brasilia, Mies, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 1 Arvostelu
7 hel 2017
9.7

Excellent facilities and staff. Every bed has his own plug and light, very usefull

    • 10.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 8.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Hello Thanks a lot for your comment, qe are glad you enjoy the time with us. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Nimetön
  • Englanti, Pari, 31-40
  • Ahkera matkaaja
  • 12 Arviot
4 hel 2017
10.0

Very nice clean ensuite private rooms.

    • 10.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Hello Thanks a lot for your comment, we appreciate it. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Nimetön
  • Australia, Pari, 31-40
  • Ahkera matkaaja
  • 11 Arviot
3 hel 2017
8.9

Would happily recommend people to stay at this hostel. It's lovely and clean, dorm rooms are spacious and beds are comfortable. They offer various nightly activities to join in on too. Only one issue is with the gent working behind the front desk, he came across as rude from the initial meeting and throughout the stay wanted to charge me for repairs to a locker that was already damaged when we checked in (luckily another guest came to the rescue). Would still stay again.

    • 8.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 8.0Palvelut
    • 6.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Hello Thanks for your comment, we are sorry about the problem you had with the front desk staff, it was a misunderstanding because of he understood you were reporting you broke the locker, apologize about that situation. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Nimetön
  • Yhdysvallat, Mies Group, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 4 Arviot
2 hel 2017
9.7

Probably the best hostel I've stayed at. Maybe a little too quiet for my tastes but that's not necessarily a bad thing.

    • 10.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 8.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
  • Nimetön
  • Englanti, Nainen, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 1 Arvostelu
29 tam 2017
6.3

Masaya Hostel really doesn't live up to expectations. If you're looking for a decent nights sleep you won't find it here. The dorm bedrooms are damp and smelly. The bed was so uncomfortable, the bottom of the mattress (if you can call it that) touched the wooden planks, all the wood creaked every time someone moved. The door creaked so loudly every time it opened. All communal areas are right outside the dorm bedrooms. So other guests that don't respect the rules regarding noise wake you up.

    • 6.0Rahanarvoinen
    • 6.0Turvallisuus
    • 8.0Sijainti
    • 6.0Palvelut
    • 6.0Henkilöstö
    • 6.0Ilmapiiri
    • 6.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Hello Thanks a lot for your comment We are so sorry you had problems to sleep, we will take in mind your comment in order to improve our facilities and services. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Nimetön
  • Hollanti, Pari, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 2 Arviot
28 tam 2017
8.3

Nice hostel! Great personel and good price!

    • 8.0Rahanarvoinen
    • 8.0Turvallisuus
    • 8.0Sijainti
    • 8.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 8.0Ilmapiiri
    • 8.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Hello Thanks a lot for your comment, we appreciate it. Vladimir, Manager Masaya Bogotá

  • Nimetön
  • Ranska, Nainen, 41+
  • Aloitteleva kulkuri
  • 1 Arvostelu
28 tam 2017
10.0

Tout pour plaire . Toilettes communes et chambres extrêmement propres . Petits déjeuners très variés, copieux et excellents. Les moins : l'espace fumeur dans le patio du bas entraîne une odeur de cigarette dans les chambres qui donnent sur ce patio . Comme c'est le seul endroit fumeur de l'auberge cela peut être bruyant la nuit .

    • 10.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Bonjour Merci pour ton comentaire on est désolé avec le probléme vous avez eu , votre comentaire nous aide améliorer. Vladimir Manager Masaya Bogota

  • Nimetön
  • Hollanti, Mies, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 6 Arviot
26 tam 2017
9.4

Fantastisch hostel. Een aantal toiletten en wastafels meer zou wel fijn zijn!

    • 10.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 6.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Danke

  • Nimetön
  • Sveitsi, Mies, 31-40
  • Aloitteleva kulkuri
  • 6 Arviot
25 tam 2017
8.9

Hostel bien situé dans le quartier historique. Bien tenu et propre, l'eau chaude fonctionne. Les chambres sont bien organisées avec casiers et rideaux au lits. C'est assez une usine à backpackers en mal de confort occidental rassurant. En gros on ne se sent plus vraiment en Colombie. Il manque de toilettes/douches par rapport au nombre de personnes je trouve. Le Masaya de Santa Marta est nettement plus beau et agréable.

    • 8.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 8.0Henkilöstö
    • 8.0Ilmapiiri
    • 8.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Merci pour ton comentaire On est désole, que vous n´avez pas été confortable dans l`hostal, On est espere que vous reviens pour vous donne un meilleur experience . Vladimir Manager Masaya Bogota

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 33 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.