X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Mediterranean Youth Hostel

Diputació 335 principal, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 83%Siisteys
  • 84%Palvelut

Kääntäjä: Google Ensinnäkin, pyydän, älä sekoita GIRONA metroasema (LINE-4 ,, Barcelona keskusta) KANSSA Gironan kaupungissa RAUTATIEASEMALTA (1 tunnin päässä Barcelonasta !!)

Vuodesta PRAT AIRPORT:

... Terminaali 2:

Junalla. Ensinnäkin, ostaa A.Machines T-10 kortti (Never yksi, kaksi tai kolme päivää kortti, vain arvoinen tekemässä 7 tai 8 lentoa päivässä!), Se on vain 10.30 € ja voit käyttää sitä (ja jakaa toiset!) koko vuoden, tämän junalla lentokentältä ja kaikki metro- ja linja-autoasemat Barcelonassa kaupungissa.
Sitten junalla Passeig de Gracian aseman; sieltä vaihtaa metrolinja 4 (keltainen) ja yhden luukun pääset Girona asemalle. Girona kadun kulmassa Diputacio kadun löydät hostellin numero 335 Diputacio st.

... Terminaali 1:

On kaksi vaihtoehtoa. Halpa vaihtoehto on ottaa ilmainen bussikuljetus terminaaliin 2 ja noudata ohjeita yllä.
Mukava vaihtoehto on ottaa Aerobus (5,90 €) ja Plaza Catalunya (se on viimeinen pysäkki). Sieltä toteutettava metrolinja 1 (punainen) yksi pysäkki Urquinaona asemalta. Täällä Ota Line 4 (keltainen) Girona station (se on kaksi pysäkkiä). Girona kadun kulmassa Diputacio kadun löydät hostellin numero 335 Diputacio st.

Gironan lentokentältä:

Bussi vie sinut Barcelonan Estacio del Nord 70 minuuttia. Bussi jättää sinut linja-autoasemalta, joka on kävelyetäisyydellä hostellista. Kävele Calle Roger de Flor ja käänny vasemmalle Calle Diputacio. Se vie 15 minuuttia.
Muuten, metrolla kestää linjaa 1 yksi pysäkki Urquinaona asemalle; siirtyä tänne linja 4 (keltainen) ja kahden pysäkin päästä pois Girona asemalla.
Jos sinulla on painavat matkatavarat, taksi ei maksa enempää kuin 10 €

Samoin jos tulet bussilla klo Estacio del Nord.

FROM Reus Airport:

Bussilla (espanjalais Igualadina yritys) ja Barcelona Sants Station (päärautatieasema). Se kestää tunnin .. Tarkista aika pöytä http://www.igualadina.com/pdfs/REUS%20AIRPORT.pdf

Päässä Sants-asemalta (rautatieasema):
Muuttaa sivulle metro ja ota rivi 5 (sininen) Verdaguer metroasemalle ja muuttaa tänne sivulle Line 4 (keltainen). Jää pois Girona metroasema on metroasema vieressä hostellissa.

Älä mene Gironan kaupungissa! Se tunnin ja puoli päässä Barcelonasta!

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä varauksen tehtyäsi.