X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Mediterranean Youth Hostel

Diputació 335 principal, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Ensinnäkin, ota, älä sekoita GIRONA Metroaseman (LINE-4,, Barcelona keskusta) Gironaan CITY rautatieasema (1 tunnin päässä Barcelonasta!!)

Alkaen Prat-lentokenttä:

... Terminaali 2:

Junalla. Ensinnäkin, ostaa A.Machines T-10 kortti (Never yksi, kaksi tai kolme päivää kortti, vain arvoinen tekemässä 7 tai 8 lentoa päivässä!), Se on vain 9,65 € ja voit käyttää sitä (ja jakaa muita!) ympäri vuoden, tässä junalla lentokentältä ja kaikki metro-ja linja-autoasemat Barcelonan kaupunki.
Sitten junalla Passeig de Gracian asema; sieltä siirtyä metrolinja 4 (keltainen) ja yksi stop saat Girona asemalle. Girona kadun kulmassa Diputaciossa kadun löydät hostellin numerosta 335 Diputacio st.

... Terminaali 1:

On kaksi vaihtoehtoa. Halpa vaihtoehto on ottaa ilmainen bussikuljetus terminaaliin 2 ja noudata ohjeita kuin edellä.
Mukava vaihtoehto on ottaa Aerobus (5,90 €) ja Plaza Catalunya (se on viimeinen pysäkki). Sieltä toteutettava metrolinja 1 (punainen) yksi pysäkki Urquinaona Station. Täällä, vaihda Line 4 (keltainen) Girona station (se kaksi pysäkkiä). Girona kadun kulmassa Diputaciossa kadun löydät hostellin numerosta 335 Diputacio st.

Gironan lentokentältä:

Pääset bussilla Barcelona Estacio del Nord 70 minuuttia. Bussi lähtee sinut linja-autoasema, joka on kävelymatkan päässä hostellista. Kävele Calle Roger de Flor ja käänny vasemmalle Calle Diputacio. Se kestää 15 minuuttia.
Muuten, metrolla toteutettava rivi 1 yksi pysäkki Urquinaona asemalle, vaihtaa tästä linja 4 (keltainen) ja kahden pysäkin päästä pois Girona asemalla.
Jos sinulla on painavat matkatavarat, taksi ei maksa yli 10 €

Samalla tavalla, jos tulet bussilla klo Estacio del Nord.

Päässä Reus Airport:

Bussilla (Hispano Igualadina yhtiö) ja Barcelona Sants Station (päärautatieasema). Se kestää tunnin .. Tarkista aika pöytä http://www.igualadina.com/pdfs/REUS% 20AIRPORT.pdf

Sants-asemalta (rautatieasema):
Muuttaa sivulle metro ja ottaa Line 5 (sininen) Verdaguerin metroasemasta ja muuttaa tänne päälle Line 4 (keltainen). Jää pois Girona metroasema on metroasema vieressä hostellissa.

Älä mene Gironan kaupungissa! Se on tunti-ja-puoli Barcelonasta!

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä varauksen tehtyäsi.