X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Melbourne International Backpackers

450 Elizabeth Street, Melbourne, Australia

Kartta ja saapumisohjeet


81%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 82%Henkilöstö
  • 77%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 75%Palvelut

suuntiin :
Näin löydät meidät :

Lentokenttä : ( Tullamarine lentokenttä )
VHA lentokenttäkuljetus : poimiilentokentältä ja putoaa meidän hostellissa etuoven , mainitse Melbourne International Backpackers aikaan lippujen ostaminen saadaerikoishintaan 18 dollaria yksi tapa . Voit etukäteen varata lippuja sähköpostia bookings@vhaairportshuttle.com.au tai soita 03 8566 8525 . Ei varausmaksua ? Ei hätää jatkavaltuutettu Ryhmät ja tilausbussi pickup vyöhykkeen L M että on heti 2 suojatiet suoraan poistumisen jälkeenterminaali 2 . Ovet. LM vyöhyke sijaitseeetupihalla Tullamarine Airport joten jos tulet Tiger Airways Terminal, Terminal 1 tai Terminal 3 pään suuntaan Terminaali 2 noudataylläolevia ohjeita .

Skybus bussikuljetus , liiketoiminnan 24 tuntia vuorokaudessa , poimii ulosedessä jokaisen terminaalin ja vie sinut pois Southern Cross Station lippu maksaa 18,00 dollaria .

Lentokenttä : ( Avalon Airport ) Sita Sohvat kuljetuspalvelu välillä Avalon Airport ja Southern Cross Station Melbourne City . Se täyttää kaikki saapuvat ja lähtevät suuret lentoja. Liput maksavat 22 dollaria .

Alkaen : Southern Cross Station / Bus Terminal

Raitiovaunu - raitiovaunu numero 86 tai 96 asti Bourke Street ja sitten muuttaa mihin tahansa pohjoiseen raitiovaunulla pitkin Elizabeth Street .

Juna : Ota kaikki kaupungin Loop Harjoittele Melbourne Central Station ja uloskäynti Elizabeth St. Olemme lyhyen kävelymatkan kahden korttelin pohjoiseen ylös Elizabeth Street ja sijaitsevatCorner Franklin Street .

Taxi : lentokentältä maksaa noin 50 dollaria - 70 dollaria