X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Mikro Village Hotel

Xirokambos, Agios Nikolaos, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


71%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 60%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 50%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten päästä hotelliin, alkaen Herakilon (HER) lentokentälle.

Kun olet saapunut Herakilon lentokentällä kävellä suoraan ulos lentokentältä päätietä, jossa näet tienviitan Agios Nikolaos 68 km. Vain kymmenen metriä jäljessä merkin välillä pysäköityjen autojen näet hieman linja-merkki, tämä on kun vihreä linja-Minoas Bussit lopettaa puolen tunnin välein, alkaen 08:30 asti 17:00. Kerro kuljettaja tai lipunmyynti miehet tuoda sinut Agios Nikolaos voit laittaa matkalaukut tavaratilassa valmentaja. Liput maksaa Euro 6,80 ja kiertoajelu kestää noin tunnin ja näyttää kaikki pikkukaupunkeihin ja luonnon keskuudessa etelärannikolla Kreetan.
Bussipysäkillä Agios Nikolaos on aina pari taksit odottavat sinua taksilla hotelliin kustannusten välillä Euro 6 ja Euro 8 ohjaimen mukaan.

Voit myös ottaa taksin lentokentältä hotellille keskimääräiset kustannukset ovat 60 euroa, - sesonkiaikana Euro 80, - tai enemmän sesonkiaikana. Sopia hinta ennen kuin saat sisään taksilla.

Jos vuokraat auton Herakilon (HER) lentokentälle matkaa hotelli on vain puoli tuntia. Kun lähdet lentokentälle näet tienviitan sanomalla Agios Nikolaos 68 km uusi moottoritie rakennettiin viime vuonna, joka menee suoraan Agios Nikolaos. Vain seurata merkkejä sen erittäin helppoa, sen suora tie, ei kierrosta.