X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Milan Hostel Emmy

Via Fra Galgario,4, fourth floor, Milano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


45%Arvosana

  • 40%Rahanarvoinen
  • 50%Turvallisuus
  • 57%Sijainti
  • 33%Henkilöstö
  • 30%Ilmapiiri
  • 60%Siisteys
  • 43%Palvelut

Kääntäjä: Google Jokaisen yksityisen huoneen talletus vaaditaan.

Tämä kaupungin Milano, Hostel Emmy on lähellä kaikkia kiinnostavimpia kohtia kaupungin. Hostelli on erittäin hyvät päässä metrosta, punainen viiva M1 kello 30 metriä kaukana hostelli jalka ja moottoritiet ovat 3 km kaukana.

Autolla

Päässä moottoriteitä, ottaa moottoritie länteen ja poistu Baggio. Hostelli sijaitsee kolmen km kaukana poistumissuunnan keskustassa.

Junalla

Päässä Milanon päärautatieasemalta, metrolla vihreän linjan M2 suuntaan "Famagosta", jää pois "Cadornassa" lopettaa ja ottaa punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J. Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa hostelli sijaitsee.

Plain

Milanon Malpensan lentokentältä:
Ota Malpensa Express-junalla Cadorna Station, 30 minuutin välein, sitten metrolla punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J.Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa hostelli sijaitsee.


Orio Al Serio-lentokenttä:
Ottaa bussikuljetus Central Railway Station, 30 minuutin välein, sitten ottaa subwai vihreän linjan M2 ja jää pois "Cadornassa" lopettaa ja ottaa punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmekymmentä metriä kautta Via J.Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa hostelli sijaitsee.


Päässä Linaten lentokentältä:
Bussilla 73 ja jää pois "Piazza S.Babila", sitten ottaa subwayo punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J.Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa Hostelli sijaitsee.