X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Milan Hostel Emmy

Via Fra Galgario,4, fourth floor, Milano, Lombardy, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


52%Arvosana

  • 52%Rahanarvoinen
  • 57%Turvallisuus
  • 55%Sijainti
  • 52%Henkilöstö
  • 43%Ilmapiiri
  • 59%Siisteys
  • 44%Palvelut

Kääntäjä: Google Kunkin oma huone talletus vaaditaan.

Tämä kaupungin Milano, Hostel Emmy on lähellä kaikkia mielenkiintoisia kohtia kaupungin. Hostelli on hyvin tarjoillaan metro, punainen viiva M1, 30 metriä kaukana hostelli jalka ja moottoritiet ovat 3 km kaukana.

Autolla

Alkaen pääteiden, ota maantieajossa West ja poistu Baggio. Hostelli sijaitsee kolmen km kaukana poistumissuunnan keskustaan.

Junalla

Milan Central Railway Station, metrolla vihreän linjan M2 suuntaan "Famagostan" jää pois "Cadornassa" lopettaa ja ottaa punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J. Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa hostelli sijaitsee.

Plain

Milanon Malpensan lentokentältä:
Ota Malpensa Express-junalla CADORNA Station, 30 minuutin välein, sitten metrolla punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J.Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa hostelli sijaitsee.


Päässä Orio al Serio:
Ota bussikuljetus PÄÄRAUTATIEASEMA, 30 minuutin välein, sitten ottaa subwai vihreän linjan M2 ja jää pois "Cadornassa" lopettaa ja ottaa punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J.Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa hostelli sijaitsee.


Päässä Linaten lentokentältä:
Bussilla 73 ja jää pois "Piazza S.Babila", sitten ottaa subwayo punainen viiva M1 suuntaan "Bisceglie" ja jää pois "Gambaran" seis, vain kolmenkymmenen metrin läpi Via J.Palma tulet Via fra Galgario 4, jossa Hostelli sijaitsee.