X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Mithila Hotel

972 Sutter Street, San Francisco, California, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


58%Arvosana

  • 50%Rahanarvoinen
  • 75%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 60%Henkilöstö
  • 50%Ilmapiiri
  • 35%Siisteys
  • 50%Palvelut

Kääntäjä: Google Valitse kuvia verkkosivuilla täällä, ja viides kuva on kartta.

Alkaen Greyhound:
Poistu Greyhound n Transbay Terminal San Franciscon keskustassa, ja aloittaa menee lounaaseen Mission Street kohti First Street. Käänny oikealle First Street ja yli toiselle puolelle Market Street. Käänny vasemmalle Market Street ja jatkaa meneillään lounaaseen Market Street kunnes teet Loivasti oikealle Sutter Street. Jatka Sutter Street muutaman korttelin ja hotelli on oikealla puolella vain aiemmat Leavenwoth Street.

Alkaen Amtrak:
Alkaen Amtrakin Shopping Center Station (SFS), yli toiselle puolelle Market Street ja kävellä Powell St jälkeen raitiovaunut. Käänny vasemmalle Sutter ja hotelli on oikealla puolella vain aiemmat Leavenworth Street.

Alkaen Lentokentät:
San Franciscon kansainvälinen lentoasema, mene BART-asemalta löytyy taso 3 kansainvälisen terminaalin junalla suuntaan Dublinin tai Pittsburg. Lopeta Powell St. Station. Kun poistut junan Powell St. Station, ota liukuportaiden merkintä "Hallidie Plaza", ja kun läpi turnstiles käänny oikealle suuntaan Hallidie Plaza (älä anna ostoskeskus), poistumisasemassa ja oikealla on toinen liukuportaiden Powell St. Käänny vasemmalle yläreunassa liukuportaiden ja kävellä Powell St jälkeen raitiovaunut. Käänny vasemmalle Sutter ja hotelli on oikealla puolella vain aiemmat Leavenworth Street.