X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Mitraa Backpackers Inn

531, Serangoon Road, Singapore, Singapore

Kartta ja saapumisohjeet


84%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 81%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 77%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten päästä Mitraa Inn:

I. MRT
Huomaa Changin MRT-asema sijaitsee alle terminaali 2 ja Terminaali 3 Changin lentokentälle. Jos saavut Terminal 1 tai budjetti terminaaliin, ota jatka Changin lentokentälle MRT-asemalle Skytrain tai lentokenttäbusseista.
Klo MRT station ohjaus, voit ostaa) tallennettu arvo ez-link kortti (tai) b) Tourist pass (tai) c) Yksi matkan kortti.
Jää pois Tanah Mehrah asemalla (Station EW4, toinen asema lentokentältä) siirtää kaupungin sidottu juna (Joo Koon). Jää pois Outram Park asema (EW16) ja siirtyä Koillis-linjan junan MRT on Farrer Park (NE8) tai Boon Keng (NE9) asemat Mitraa Inn @ Serangoon on lyhyen kävelymatkan päässä joko näistä 2 asemaa.
Farrer Park MRT: Take Exit G ja kävellä suoraan pitkin Serangoon Road 5 minuuttia kohti Balestierin tie ja näet Mitraa Inn @ Serangoon vasemmalla puolella tietä, kun Shell huoltoasema.
Alkaen Boon Keng MRT: Take Exit to Towner Road. Take lyhyen kävelymatkan päässä 5 minuuttia pitkin Serangoon Road & näet Mitraa Inn @ Serangoon oikealle puolelle tietä, kun Sri Veera Kaliamman Temple.

II. Taksilla
Taksimatkojen majalle maksaa noin S 20 dollaria. Se on noin 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Voit välttää limusiinit, pakettiautojen tai London musta ohjaamot, koska ne ovat kalliita.
Singapore Taksit on hintaa metriä. Lisäksi on olemassa tiettyjä lisämaksut taksit kuten S 3,00 dollaria Lentokenttämaksu, Midnight lisämaksu 50% metrin tarjoilee keskiyöstä 05:59, ruuhka lisämaksu 35% mittarin hinta 07,30-09,30 tuntia ja 17,00-20,00 tuntia.

III. Lentokenttäbussipalvelu
Sillä "Lentokenttäbussipalvelu", ota lähestyä "Bussikuljetus" laskuri Changin lentokentältä. He vain veloittaa SGD 9,00 per henkilö palvelua ja vie sinut aivan meidän oven takana.

Osoite:
531 Serangoon Road
Singapore - 218163