X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Mitraa Backpackers Inn

531, Serangoon Road, Singapore, Singapore

Kartta ja saapumisohjeet


73%Arvosana

  • 72%Rahanarvoinen
  • 74%Turvallisuus
  • 76%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 66%Ilmapiiri
  • 70%Siisteys
  • 66%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten päästä Mitraa Inn:

I. MRT
Huomaathan Changi MRT-asema sijaitsee alle Terminaali 2 ja Terminaali 3: Changin lentokentälle. Jos saavut Terminal 1 tai Budget terminaali, ota jatka Changi Airport MRT-asemalle Skytrain tai lentokenttäbusseista.
Klo MRT asema ohjaus, voit ostaa) tallennetun arvon ez-link kortti (tai) b) Tourist pass (tai) c) Yksi matkan kortti.
Avalo Tanah Mehrah asema (Station EW4, 2. asemalta lentokenttä) siirtää kaupungin sidottu juna (Joo Koon). Jää pois Outram Park asema (EW16) ja siirtyä Koillis-linjan junan MRT on Farrer Park (NE8) tai Boon Keng (NE9) asemien Mitraa Inn @ Serangoon on lyhyen kävelymatkan päässä joko näistä 2 asemaa.
Farrer Park MRT: Käänny G ja kävellä suoraan pitkin Serangoon Road 5 minuuttia kohti Balestierin tie ja näet Mitraa InnSerangoon vasemmalla puolella tietä, kun Shellin huoltoasema.
Alkaen Boon Keng MRT: Take Exit to Towner Road. Take lyhyen kävelymatkan päässä 5 minuuttia pitkin Serangoon Road & näet Mitraa Inn @ Serangoon kohti oikealla puolella tietä, kun Sri Veera Kaliamman temppeli.

II. Taksilla
Taksimatkojen hostellissa maksaa noin S 20 dollaria. Se on noin 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Voit välttää limusiinit, pakettiautojen tai London musta ohjaamot, koska ne ovat kalliita.
Singapore Taksit on hintaa metriä. Lisäksi on olemassa tiettyjä lisämaksut takseja kuin S 3,00 dollaria lentokentälle lisämaksusta, Midnight lisämaksu 50% metrin hinta keskiyöstä 05:59, Ruuhka lisämaksu 35% mittarin hinta 07,30-09,30 tuntia ja 17,00-20,00 tuntia.

III. Lentokenttäkuljetuksen
Varten "Lentokenttäbussi", ota lähestyä "Bussikuljetus" laskuri Changin lentokentältä. He vain veloittaa SGD 9,00 per henkilö palveluun ja vie sinut aivan meidän oven takana.

Osoite:
531 Serangoon Road
Singapore - 218163