X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Musicology Hostel

Calle 9 #3-15, La Candelaria, Bogota, Colombia

Kartta ja saapumisohjeet


71%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 75%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 66%Ilmapiiri
  • 58%Siisteys
  • 53%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentältä:

Jos päätät ottaa taksin, kun lähdet kansainvälistä saapumista poistua lentokentältä, käänny oikealle ja löydät Taksiasema. Siirry tähän kantaa ja antaa heille osoite musiikkitieteen. Ne antavat sinulle paperi tarvittavat tiedot ja oikeat palvelun hinta. Tämä paperi on sinulle pitää sitä, sinun ei tarvitse antaa sitä kuljettajaa. Kun otat taksin olet matkalla. Palvelun hinta on 17,000 dollaria Kolumbian pesoa säännöllisin tuntia ja enintään $ 20.OOO Kolumbian pesoa jos otat palvelun jälkeen kaksikymmentä ja ennen 6am.

Jos päätät mennä bussilla, kävelymatkan päässä kansainvälisen saapumista exit ja ottaa vasemmalle kohti parkkipaikalla. Voit törmätä iso katu, jossa löydät kaista linja useita bussipysäkkejä. Sinun täytyy etsiä bussi, joka on "Germania" merkki.

Tällä bussilla kaikki läpi Calle 26 kutsutaan myös Avenida El Dorado ja vie aivan Carrera 13, lopulta bussi kääntyy vasemmalle Calle 19 ja menee koko matkan ylös asti liikenneympyrästä Carrera 3. Koko matka kestää noin 1 tunnin ja se maksaa 1300 dollaria Kolumbian pesoa. (Sinun on pay as you go sisällä linja).

Kävele Carrera 3 (kävelet vastaan ​​liikenne), kunnes kulmassa Calle 9, jossa 2 taloa rightyou näkevät Hostel.

Päässä linja-autoasemalta:

Jos päätät ottaa taksin, ja bussiterminaali löydät saman Taksipysäkit (kuten lentoasema) kuten mennä ulos saapumista alustoilla. Menettely on täsmälleen sama kuin lentokentällä. Taksimatkan päässä linja-autoasemalta pitäisi maksaa 9000 dollaria Kolumbian pesoa säännöllisesti tuntia ja enintään 11,000 dollaria Kolumbian pesoa jos otat palvelun jälkeen kaksikymmentä tai ennen 6.

Jos päätät mennä bussilla, sinun täytyy kävellä terminaalin ulkopuolella, kadun ja etsiä laaja pääkatu. Etsi lähin bussipysäkki ja bussilla "Germania". Sitten voit seurata samoja ohjeita kuin edellä