X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Nathan's Villa Hostel Warsaw

Ul. Piekna 24/26, Building C, Varsova, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


76%Arvosana

  • 79%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 69%Ilmapiiri
  • 73%Siisteys
  • 72%Palvelut

Kääntäjä: Google Niille tulevat hostellissa päärautatieasema (Warszawa Centralna) suosittelemme lyhyen kävelymatkan. Lähdettyään rautatieasemalta (Warszawa Centralna) varmista, että sinulla on Tiede- ja kulttuuri (valtava, outo, Ghost Busters tyyliin, näköinen rakennus, jossa on kellotorni päällä) vasemmalla puolella ja että youre Aleje Jerozolimskie Street. Pidä kävely; sinun on läpäistävä Polonia Palace Hotel (oikealla, toisella puolella katua). Kun näet ison tärkein ylittämistä Aleje Jerozolimskie ja Marszalkowska Street, läpi maanalainen käytävä: suora niin pitkälle kuin voit mennä ja sitten oikealle. Kun tulevat ulos maanalainen käytävä sinun täytyy löytää itsesi seisomassa alareunassa Novotel Hotel. Varmista, että sinulla on tämä hotelli vasenta ja että youre Marszalkowska kadulla. Pidä kävely suoraan pitkin katua.
Ohitettuaan Wilcza kadun (sivukadulla päässä Marszalkowska) käänny vasemmalle Piekna Street ja pitää kävelemässä sitä. Sijaitsivat vaaleanpunainen rakennus valtava Nathans Villa Hostel bannerin sitä.

Niille saavut lentäen:
Chopinin lentokentältä bussilla nro 175 City Centre. Se kestää noin 30 minuuttia päästä bussipysäkille kutsutaan Centrum "(18 pysäkki). Myöhemmin seurata kävely suuntiin Novotel Hotel. Taksi kuljetus Modlin ei pitäisi maksaa enemmän kuin PLN 30.
Modlin Airport helpoin tapa on ottaa bussi Centrum (City Centre). Se maksaa noin PLN 35. Se vie sinut pois lähellä Central Station (Warszawa Centralna) näköetäisyydellä palatsi sience ja Kulttuuri-, joka on erittäin helppo havaita. Seuraa kävely suuntiin. Taxi siirto ei pitäisi maksaa enemmän kuin 100 PLN.

Muille rajanylityspaikoilla tarkista liitäntä
http://warszawa.jakdojade.pl/?locale=en
bussi / raitiovaunu reitit saattavat muuttua.

Soita meille jos sinulla on ongelmia!