X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen Navine's Homestay

24 Aylesbury Crescent, Ottery Wetton, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 67%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Navine n Homestay on 25 minuutin päässä lentokentältä ja kaupungin keskustasta.

Lentoasemalta:

Lentokentältä ajaa kohti N2 valtatie (kutsutaan myös Settlers Way), ota ensin pois-ramppi ja mene alas Duinefontein Road; jälkeen noin 5 km tulet liikennevalo risteyksessä. Näet sillan vasemmalla, mutta sinun pitäisi kääntyä oikealle Lansdowne Road ja jatkaa viimeisen 4 sarjaa liikennevalot lähes 5 km; viime joukko liikennevalot näet Lansdowne ostoskeskus oikealla. Jatka 200 metriä kunnes tulet Wetton Circle. Wetton Circle on ilmeinen ja suuri nähtävyys.

Klo Wetton Circle, käänny vasemmalle Old Strandfontein tietä kunnes tulet vain stop-merkin, jossa moskeija oikealla. Käänny oikealle Shaftesbury Road. Näet Oracle High School. Käänny oikealle vastapäätä lukion, seuraa lyhyt mutka tiellä, ja näet Theal Road oikealla (ensimmäinen ja ainoa lyhyt tie). Käänny Theal, käänny oikealle Aylesbury Crescent, se on vain talo parveke vuori.

Keskustasta:

Päässä kaupungin keskustasta mennä rautatieasemalle, linja-autoasema, tai taksiasema. Siirry Wynberg tai Claremont rautatieasemilla, ottaa julkinen taksilla tai bussilla Wetton Circle. Claremont asema, sinun täytyy kysyä kuljettaja mennä alas Lansdowne Road, päästä wetton Circle. Alkaen Wynberg useimmat julkisen liikenteen menee alas Wetton Road, jotta wetton Circle.

(Taxi on helpoin ensimmäinen kerta). Julkisen liikenteen kustannukset ovat pienemmät kuin mittaritakseja, sinun ei tarvitse käyttää niitä, joukkoliikenteen saat tavata paikallisia kaikkien taustat, pyytää heiltä apua, he auttavat sinua ja varmista, saat wetton Circle.

Klo Wetton Circle etsiä BP huoltoasema, joka on Old Strandfontein Road. Kävele Old Strandfontein Road noin 600 metriä, kunnes tulet vain stop-merkin, moskeijassa. Käänny oikealle Shaftesbury Road. Näet Oracle High School. Käänny oikealle vastapäätä lukion, seuraa lyhyt mutka tiellä, ja näet Theal Road oikealla (ensimmäinen ja ainoa lyhyt tie). Käänny Theal, käänny oikealle Aylesbury Crescent, se on vain talo parveke vuori.