X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen New Generation Hostel Urban Brera

via Renzo Bertoni, 3, Milano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 82%Sijainti
  • 74%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Sijaitsee Via Renzo Bertoni, vain muutaman korttelin Duomo katedraali, luostari Omaisuus on hyvin lähellä Fashon District ja hyödyt erittäin etuoikeutettu sijainti, ja, koska sen strateginen sijainti, se on helppo saavuttamaan tärkeimmät merkittäviä kohteita ja tärkeimpiä ostosalueita Milanossa.
Stazione Centrale metrolla keltainen viiva (San Donato suuntaan) ja jää pois toisella pysäkillä Turatin. Mene ulos Moscova exit ja etsiä kautta Montebello; käänny oikealle Via Sandro Sandri ja alareunassa löydät kautta Renzo Bertoni. Siellä näet ruskea ovi auki! Siellä me olemme!

Stazione Centrale voit myös kävellä meidän omaisuutta, se kestää vain 20 minuuttia. Päästä pois päärautatieasema kiinni kautta Pisani, läpi Piazza della Repubblica jatka via Turati, käänny oikealle Via Moscova. Liikennevaloissa käänny vasemmalle Via Corso di Porta Nuova ja käänny vasemmalle uudelleen kautta Renzo Bertoni, siellä näet ruskea ovi auki! Siellä me olemme!

Linaten lentokentältä ottaa shuttle bussilla kohti Keski-asemalle ja jatka metron keltaisen viivan kohti San Donato, jää pois kolmannella pysäkillä Turati, saalis "Moscova" exit, sitten ottaa kautta Montebello ja käänny oikealle Via Sandro Sandri; Käänny vasemmalle ja näet ruskea ovi auki, siellä me olemme!

Malpensan lentokentältä ottaa bussikuljetus Milanon päärautatieasemalta ja metrolla keltainen viiva kohti San Donato ja jää pois toisella pysäkillä Turati, Käänny Via Montebello ja käänny oikealle Via Sandro Sandri käänny vasemmalle ja näet ovi auki siellä me olemme!

Kiitos siitä, että se on lähellä kaksi metroasemille (MM Turatin keltainen viiva ja MM Moscova vihreä viiva) on mahdollista saapua uusi kongressikeskus muutamassa minuutissa (alle 20), päärautatieasemalle, Linaten lentokenttä , Brera Pinacoteca, Leonardos Viimeinen ehtoollinen ja tärkeimmät yökerhot alueilla, joissa on mahdollista viettää hauska ilta ja tietäen Milan yöllä.

Stazione Centrale voit myös kävellä meidän omaisuutta kestää vain 20 min päästä pois päärautatieasema ja mennä suoraan Via Pisani läpivienti Piazza della Repubblica ja ottaa kautta Turatin käänny oikealle Via Moscova. liikennevaloissa käänny vasemmalle Via Corso di Porta Nuova ja käänny vasemmalle Via Renzo Bertoni, siellä näet ovi auki! siellä me olemme!