X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Nicoleport

Kalyoncu Kullugu Mah Tekir Sok No:15 Beyoglu, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Mitä kuljetukseen Atatürkin lentokentältä on 2 tavalla:

1 - Voit ottaa taksin Atatürkin lentokentältä hotellin. Ne yleensä kestää noin 45-50 Turkin Liras.Etäisyys lentokentälle ja meidän hotelli on noin 20 km. Se vie enemmän tai vähemmän 20-25 minuits. Sinun on parasta kertoa taksinkuljettaja tuo sinulle rannikolta, kunnes tulet TRT rakennus (Turkki Radio & TV), taksi käännytään oikealle puolelle TRT (Turkki Radio & TV) rakennus (UK konsulaatti sijaitsee samalla kaistalla.) käänny vasemmalle ja kohti alikulun (HAMMALBASI cad.). Sen jälkeen taksi pitäisi kulkea sillan ja käänny oikealle toinen kaista (KURDELA Sok.). Oikealla puolella on ruokakauppa. Käänny oikealle (Tekir SOK.) Ja pysäyttää edessä harmaa rakennus pienen hallituksen, joka on kirjoitettu NICOLEPORT sitä. Voit myös kysyä taksinkuljettaja soittaa meille saada suuntaan heti saat taksin.

2 - Jos haluat tulla Taksim by HAVATAS BUS (se maksaa 10 Turkin Liras Atatürkin lentokentältä Taksim Sq. Kunkin henkilön) paras suunta hotelli jalka on alla:
Mene ISTIKLAL STREET ja mennä suoraan eteenpäin, kunnes tulet Galatasaray-lukioon (GALATASARAY LISESI). Se on hyvin kuuluisa lukion Istanbulissa erittäin iso tummanvihreä portti ja kaikki tietävät sen. On kapea katu edessä GALATASARAY LISESI. Anna tämä katu (Mesrutiyet cad), kun 20 metriä näet aluksella, joka on kirjoitettu 'HAMMALBASI cad.', Jatkaa kunnes ohitat alikulun (HAMMALBASI cad.). Sitten päästä toisen kaistan oikealla puolella (KURDELA Sok.). Oikealla puolella kaista on ruokakauppa. Käännytään oikealle (Tekir Sok.). Näet meidän harmaa rakennus pienen hallituksen, joka on kirjoitettu NICOLEPORT sitä.