X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Niriis Hotel

Agii Apostoli, Herakleous St, Kato Daratso, Chania, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 77%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Tässä ovat ohjeet siitä, miten päästä Niriis hotelli:

Lentäen (Hanian lentokenttä), bussilla ja autonvuokraus:
Lentokentältä Hania on bussit (paikallinen bussi aikataulut, ne muuttuvat joka viikko: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php) 2 tunnin välein Hania (ensin 5:00, viimeinen klo 24: 00, sesongista riippuen), hinta 2,30 euroa jokaisesta lipusta. Lentokenttä on 19 km päässä hotellista, 20 minuutin ajomatkan päässä Hanian. Kun Hania, on napata toinen bussi 1866 neliön, 1 korttelin päässä lentokenttäterminaalille linja Hania keskustassa linja-autoaseman (katso tiedot alla "By Bus"). Julkinen liikenne on helppoa.
Voit myös ottaa taksin, se on noin 25 euroa hotellille. Se on 25 euroa Hania. Aina kysyä keskimääräinen hinta ennen kuin nousta taksin! Ei ole tarvetta tehdä liikuntarajoitteiselle, koska siellä on runsaasti takseja odottamassa taksiasema vastapäätä lentokentän terminaaliin.
Autonvuokraus on noin 30 euroa päivässä, jos vuokraa 4 päivää, maksat 3. Gas Kreetalla on 1,85 euroa litralta. Jos sinulla on auto minä annan sinulle ideoita minne mennä ja mitä tehdä! Jos olet 3 henkilöä, sen halvempaa vuokrata auto kuin mennä retki bussilla.
Autovuokraamo että suosittelemme käyttämään on OK vuokria. Se on luotettava, antaa täyden vakuutuksen ja sijaitsevat alle 100 metrin päässä hotellista, vieressä INKA supermarket.
Suuntiin lentokentältä, aja länteen Hanian ja Kladissos risteykseen. Ole hyvä ja seuraa ohjeita karjua alkaen Kladissos.

Bussilla: Hania / Hania pääbussiasemasta (paikallinen bussi aikataulut, ne muuttuvat joka viikko):
Hania kävellä 1866 (Platia 1866, kreikaksi), jossa bussit lähtevät ja lopettaa sen / Agii Apostoli (jos Niriis hotelli on). Ottaa bussi nro 21 (ja muut) 1866 neliön. Se on 1 minuutin kävelymatka (50m) välillä bussipysäkille ja Hanian keskustassa linja-autoasemalta. Etäisyys on vielä lyhyempi päässä Haniasta Keski-linja-autoasema (paikallinen bussi aikataulut, ne muuttuvat joka viikko: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php). Ensimmäinen bussi Agii Apostoli lähtee klo 07:00, viimeinen klo 23.00 1866 neliön, mutta suosittelemme olla siellä aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti saada taksi 1866 neliön. Osta lippusi kioski (1,10 euroa), ennen kuin saat bussissa Agii Apostoli, liput ovat halvempia, jos ostat ne ennen kuin saat bussissa. Kun saat bussissa, pyytää kuljettajaa pudottaa sinulle Agii Apostoli parkkipaikka vieressä Agii Apostoli Park. Tiedät olet siellä kun näet meren. Kun bussista on parkkipaikka, ja meri on takanasi, näet vastapäätä Xenios Dias ravintola. Sieltä Niriis on 30m. Tai pyytää lopettamaan jälkeen Lidl tai Inka marketit Agii Apostoli ja löytää Xenios Dias ravintola edessä parkkipaikka. Vasemmalla ravintola on hyvin pieni, kahden suunnan katu, Herakleous Street. Mene ja tie menee vasemmalle, sitten 5m näet Niriis hotellin vasemmalla puolella.

Autolla, päässä Haniasta:
Mene Kladissos risteykseen, lännessä rajojen Hanian kaupunkia, jossa 6 liikennevaloja. Sieltä Niriis on 3 km. Pidä kaikki suoraan, käänny oikealle kolmannen liikennevalon että olet törmännyt, kun näet tien oikealla puolella INKA supermarket, kun menee alas mäkeä. Sieltä Niriis on 300m. Sitten mennä suoraan. Näet pieni jalkapallokenttä oikealla, ja pieni puisto vasemmalla. Voit nähdä merelle. Sieltä Niriis on 100m. Käänny vasemmalle ja ajetaan puistoon. Olet saapuu iso parkkipaikka, meri on edessäsi. On iso parkkipaikka on ravintola, Xenios Dias. Sieltä Niriis on 30m. Vasemmalla ravintola on hyvin pieni, kahden suunnan katu, Herakleous Street. Mene ja tie kääntyy vasemmalle, vuonna 5m vasemmalla puolella näet Niriis hotelli.