X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Niriis Hotel

Agii Apostoli, Herakleous St, Kato Daratso, Chania, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Tässä ovat ohjeet siitä, miten päästä Niriis hotellista:

Lentäen (Hanian lentokenttä), bussi- ja autonvuokraus:
Lentokentältä Hanian olemassa busseja (paikallinen bussiaikataulu, ne muuttuvat joka viikko: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php) 2 tunnin välein Hania (ensin 5:00, viimeksi 24: 00, sesongista riippuen), hinta 2,30 euroa jokaisesta lipusta. Lentokenttä on 19 km päässä hotellista, 20 minuutin ajomatkan päässä Hania. Kun Hania, on napata toinen bussi 1866 square, 1 korttelin päässä terminaalista lentoaseman linja Hanian linja-autoaseman (katso info alla "Bussilla"). Julkinen liikenne on helppo.
Voit myös ottaa taksin, se on noin 25 euroa hotelliin. On 25 euron Hania. Kysy aina keskimääräinen hinta ennen nousta taksin! Ei ole tarpeen tehdä kehittyneen varauksen, koska siellä on runsaasti takseja odottamassa taksiasema vastapäätä lentokentän terminaaliin.
Auton vuokraus on noin 30 euroa päivässä, jos vuokraa 4 päivää, maksat 3. Kaasu Kreeta on 1,85 euroa litralta. Jos sinulla on auto minä annan sinulle ideoita minne mennä ja mitä tehdä! Jos olet 3 henkilöä, sen halvempaa vuokrata auton kuin mennä retki bussilla.
Autovuokraamo, että suosittelemme käyttämään on OK vuokria. Se on luotettava, antaa täyden vakuutuksen ja sijaitsevat alle 100 metrin päässä hotellista, vieressä INKA supermarket.
Tietä lentokentältä, ajaa länteen Hanian ja Kladissos risteykseen. Ole hyvä ja seuraa ohjeita karjua alkaen Kladissos.

Bussilla: Chania / Hania Central bussiasemalta (paikallinen bussiaikataulu, ne muuttuvat joka viikko):
Haniassa kävellä 1866 neliön (Platia 1866, kreikaksi), jossa bussit lähtevät ja päättyvät Suomeen / Agii Apostoli (missä Niriis hotelli). Ota bussi nro 21 (ja muut) 1866 neliön. Se on 1 minuutin kävelymatka (50m) väliin bussipysäkki ja Hanian linja-autoasema. Etäisyys on vielä lyhyempi päässä Hanian Central bussiasemalta (paikallinen bussiaikataulu, ne muuttuvat joka viikko: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php). Ensimmäinen bussi Agii Apostoli lähtee klo 07:00, viimeinen klo 23.00 alkaen 1866 neliön, mutta suosittelemme olla siellä aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti saada taksi 1866 neliön. Osta lippusi kioski (1,10 euroa), ennen kuin saat bussissa Agii Apostoli, liput ovat halvempia, jos ostat ne ennen kuin saat bussissa. Kun saat bussissa, pyytää kuljettajaa pudottaa sinulle Agii Apostoli parkkipaikka vieressä Agii Apostoli Park. Tiedät olet siellä kun näet meren. Kun saat bussista on parkkipaikka, ja meri on takanasi, näet päinvastainen Xenios Dias ravintola. Sieltä Niriis on 30m. Tai pyytää lopettamaan jälkeen Lidl tai Inka supermarketeissa Agii Apostoli ja löytää Xenios Dias ravintola edessä parkkipaikka. Vasemmalla ravintola on hyvin pieni, kahden suunnan street, Herakleous Street. Mene, tie menee vasemmalle, sitten 5m näet Niriis hotellin vasemmalla puolella.

Autolla, mistä Hania:
Mene Kladissos risteykseen, länteen rajojen Hanian kaupunki, jossa 6 liikennevalot. Sieltä Niriis on 3 km. Pidä kaikki suorat, käänny oikealle kolmansista liikennevaloista, että olet törmännyt, kun näet oikealla puolella INKA supermarket, kun menee alas mäkeä. Sieltä Niriis on 300m. Sitten mennä suoraan. Näet pieni jalkapallokenttä oikealla, ja pieni puisto vasemmalla. Voit nähdä merelle. Sieltä Niriis on 100m. Käänny vasemmalle ja aja puistossa. You saapuu iso parkkipaikka, meri on edessäsi. On iso parkkipaikka on ravintola, Xenios Dias. Sieltä Niriis on 30m. Vasemmalla ravintola on hyvin pieni, kahden suunnan street, Herakleous Street. Mene, tie kääntyy vasemmalle, vuonna 5m vasemmalla puolella näet Niriis hotellissa.