X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Nobel Hostel

Mimar Mehmet Aga Cad. no:16, Sultanahmet Istanbul, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 99%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 69%Siisteys
  • 72%Palvelut

Kääntäjä: Google Uusi palvelu
Tarjoamme 24/7 hakupalvelu vieraille Atatürkin (IST) lentokentältä hostellissa (25 euroa -18 km) yhteen suuntaan ja Gokcenin (SAW) lentokentältä hostellissa (55 euroa - 65 km) yhteen suuntaan. Hinnat ovat yhtä palvelua, ei per henkilö. Ole hyvä ilmoittaa meille lennon numero, lentokentän nimi ja saapumisaika etukäteen, jos haluat varata hakupalvelu. (Noutopalvelu hinnat ovat enintään 4 henkilöä, Järjestämme minibussi isommille ryhmille ja Kysy hinta ryhmä)
Hinnat ovat yhtä palvelua (ei per henkilö).

Atatürkin lentokentältä Hostel
raitiovaunulla Aksaray (Kaikki ne ovat samat).
Sieltä on ylitettävä päätie kautta jalankulkijoiden metro alla tien. Lopettamisen jälkeen metro kävelymatkan ohi moskeija päätielle, näet toinen raitiovaunulinja vastapäätä sinulle (yli sininen silta), jota kutsutaan Yusuf Pasa. Raitiovaunulla Sultanahmet. Varmista, että olet menossa oikeaan suuntaan! Raitiovaunu pitäisi sanoa Kabatas tai Eminonu.
Jää pois Sultanahmet seis ja kävellä alamäkeä. Näet matkailuneuvonnasta. Ne ovat avoinna päivisin ja he voivat auttaa ohjata sinut hostellissa. Jos ei, kävellä puiston kohti Sinistä moskeijaa.
Pass edessä Sininen moskeija oikealla. Kävellä tiellä - näet Blue Hotel (MAVI EV) kulmassa. Käänny oikealle kuin tie kaartaa. Ota ensimmäinen tien vasemmalla. Näet lukuisia matto
kauppoja. Kävele alas ja sitten näet oikealla puolella (Orange perustaminen)

Alkaen Gokcenin lentokentältä Hostel Sultanahmet
Välinen etäisyys Gokcenin lentoasemalle ja Nobel Hostel on 65 km

Havas Pysäkki
Päästä Sultanahmetin joka on pääasiallinen turisti alueella kaupungin, voit ottaa AirportHavas bussikuljetus ja jää pois Kadiky. Se maksaa 10TL.Then, voit ottaa lautalla Kadiky ja jää pois Eminn.
Raitiovaunut kulkevat reitillä Eminn, Sirkeci, Sultanahmet, Beyazit, Aksaray, Topkapin ja Zeytinburnu.


Huomio
Kun olet tulossa meidän hostellissa lentokentältä, rautatieasemalta, otogar (päärautatieaseman) tai missä tahansa, sinun tulee lähestyä ihmisiä tarjoamalla sinulle parempi hostelli tai hotelli, jossa halvempia hintoja. Jopa jotkut taksinkuljettajat voi
Tarjoamme sinulle ilmaisen kuljetuksen hotelli tai hostelli, että hän haluaisi viedä sinut. Haluamme teidän tietävän, että he ovat vain yrittää ottaa provision niitä muita hostellit.
Kiitos huomiota.

Parhain terveisin,
Hostel Management