X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen NosDa Studio Hostel

Despenser Street, Riverside, Cardiff, Wales

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Junalla ja bussilla:
Lähin asema bussi-ja juna palveluita on Cardiff Central. Sieltä käänny vasemmalle ylittäessään joen Taff, käänny heti oikealle jälkeen joen Stadium oikealla ... NosDa Studio Omaisuus on lopussa kadulla, päin!

Autolla:
Alkaen M4 toteutettava risteys 32 ja noudata merkkejä Cardiff City Centre pitkin kiireinen tasoisia (A470) noin. 2 kilometriä. Lähestyä keskus seuraa tien linnan ympärillä oikealla, sitten suoraan eteenpäin läpi kahdet liikennevalot, yli sillan, sitten ottaa vasemmalle seuraavan liikennevalot Lower Cathedral Road. Mini roundabout ennen otat ensimmäisen käännöksen vasemmalle despenser St. jälkeen rivi rivitalot on kääntämällä vasen - tätä ja sitten seuraava oikeus, joka on takaisin lane osaksi hostellin parkkipaikka.


Lentäen:
Cardiff International Airport sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja palveluista ulkomailta reittilennot Dublin, Belfast, Glasgow, Edinburgh, Manchester ja Amsterdam (ks. linkit lisätietoja). Lentokentältä sinun täytyy ottaa taksi tai bussi X91 keskustaan.

Irlannin Sea:
Matkalla tai Irlannista veneellä? Olemme erinomainen pysähtyen pisteen voit vierailla Walesissa. Kaikki portit ovat huolletaan rautateitse. On neljä risteykset välillä Wales ja Irlanti: