X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Nova Traveller's Lodge

No.10 Taishengbei Road, Chengdu, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 97%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google Haluatko pysyä jossain todella sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin, koska et halua maksaa kuljetuksen? Se on älykäs ajattelua. Kuka haluaa raahata omaisuutensa mennessä matkoja ympäri kaupunkia, kun ensin saapuu? Kukaan ei tietenkään. Puhumattakaan kustannuksista ottaen taksit ja bussit (joka voi todella lisätä enintään). Kun sanomme keskeisellä paikalla, me tarkoitamme sitä!
@ Chengdu North Railway Station:
Kun tulet ulos pohjoista rautatieasemaa näet metron sisäänkäynnin vasemmalla puolella, sitten ottaa metrolinja 1, saada pois 【Wenshu luostari】, kävellä 【exit H】, ja sitten mennä pitkin 【Wenwu katu】, kunnes Sunshine Hostel 天府 阳光 酒店, voit nähdä 【Tai Sheng Bei Road】 太 升 北路 vasemmalla kädellä, ja käänny vasemmalle, noin 100 metriä, voit nähdä hostellissa No.10 bussin takana lopettaa.

@ Chengdu East Railway Station
Sinun täytyy kävellä underground bussiasemalle Itä-aukio, ota No.101 laiturilla 2, jää pois "Yusha road", sitten kävellä rajan käänny oikealle, pitää kävelyä noin 5 minuuttia voit bussipysäkki jätit , Olemme takana esteen.
Tai voit ottaa metrolinja 2 saada pois "Tianfu suqare", ja bussilla No.45/53/61 Exit (B), ja sitten jää pois "Tai Sheng lu kou-
@ Alkaen Xinnanmen Bus Terminal:
voit No.126 päästä pois "Da'an Zhong lu", ja kävele 7minutes meidän hostelli tai
Voit ottaa No.48 päästä pois "Zhong XI Shun Cheng kadulla, ja muuttaa No.61 samaan pysäkki jäädä pois tao Sheng lu kou", kävellä rajan käänny vasemmalle, vain 3minutes, näet bussipysäkki , pysymme takana on bussipysäkki

@ Cha Dian ZI Xinnanmen Bus Terminal:
voit ottaa bussi No.341 saada pois YU Sha Road (玉沙 路), palaa hieman näet iso risteykseen, ota ylittää sen ja käänny oikealle, siirry suoraan, näet meidän nova 2 minuuttia tai voit ottaa metrolinja 2 saada pois Tianfu suqare, ja bussilla No.45/53/61 Exit (B), ja sitten jää pois "Tai Sheng lu kou-


By Lentokenttäkuljetus:
Kun tulet ulos lentokentältä rakennuksen Airport Bus 303 on aivan edessäsi. On myös mahdollista ottaa tämä bussi keskustaan ​​ja taksilla sieltä (noin CNY12) majalle.

Autolla:
voimme järjestää oman minibussi noutaa sinut lentokentältä, 90rmb per tila-auto. ovat 4persons matkatavaroiden kanssa, jos tarvitset, lähetä sähköpostia tai soita meille ennen.


Check-in aika 24 tuntia
成都市 太 升 北路 10 号 乐 浮 国际 青年旅舍