X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Oasis Backpackers' Palace Sevilla

C/ Almirante Ulloa, 1, Sevilla, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 87%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Plaza de Armas Station:
Jos vielä asemalla jättää kautta pääsisäänkäynnin. Tämä on nurkassa rakennuksen tienhaarassa. Jos katsot oikealle näet silta - älä mene näin se on väärään suuntaan! Katse vasemmalle näet risteykseen alikulun alla. Tien yli kohti suuri tiilirakennus - tämä on Plaza de Armas-ostoskeskus. Jatka ohi ovet ostoskeskus ja Karhu vasemmalle, kulkee Cerveceria la Surea, ja McDonalds. Sinun pitäisi pystyä näkemään suuri vaaleanpunainen / oranssi rakennuksen toisella puolella tietä, joka on suurin kirjaimin julistaen sen olevan AVENIDA 5 Cines (elokuva). Ylittää tien suojatiellä siten, että ne samalla puolella tietä kuin tämä elokuva ja jatkaa waklingin samaan suuntaan kuin olit. Syöttäminen pari baaria tulet risteykseen (on baari kulmassa täällä). Käänny oikealle ja kävele suoraan 300 metriä (Calle Alfonso XII), kulkee tupakka kauppa, apteekki, vehreällä aukiolla (tämä on Plaza del Museo). Kun olet läpäissyt neliö, seuraavan tien oikealla puolella on Calle Almirante Ulloa, sivusto Oasis Backpackers Palace.

Lentokentältä:
Ottaa erityisen lentokenttäbussi EA (4) aina päätepysäkki, Plaza de Armas linja staion. Nyt seuraa ohjeita miten tänne päässä Plaza de Armas bussiasemalle.

Prado de San SEBASTIEN Linja-autoasema:
Kävele ulos pääsisäänkäynnin aseman ja karhu vasemmalle. Sinun pitäisi nähdä raitiovaunupysäkki edessäsi. Raitiovaunulla (on vain 1 rivi) suuntaan Plaza Nueva. Sinun pitäisi ajaa koko matkan Plaza Nueva, päätepysäkki. (1.30). Sitten mene päälle Tetuanin Street ja kävele suoraan kunnes Plaza del Duque / La Campana (näet Burger King oikealla). Käänny vasemmalle Alfonso XII Street ja kävellä suoraan til näet punainen rakennus kulmassa vasemmalla puolella tietä. Käänny vasemmalle tällä kadulla, Calle Almirante Ulloa nro 1.