X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen Old Town Zagreb

Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica), Zagreb, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 97%Siisteys
  • 94%Palvelut

Kääntäjä: Google On selvä merkki suulla rakennuksen. Olemme sijaitsee 2. kerroksessa Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica) kadulla.

Alkaen päärautatieasema

Se on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta.

1.. Suuntaa itään Trg kralja Tomislava kohti Petrinjska
2.Turn vasemmalle Petrinjska
Noin 4 minuuttia
3. Käännä oikealle Ignjata ordica: hostelli on # 24 oikealla, juuri ennen risteystä, jossa Draskoviceva Street. On selvää, iso kyltti oikealla puolella sisäänkäynnin vieressä ovi rakennuksen. Etsi summeri ja paina Old Town Zagreb. Mene toiseen kerrokseen.
Noin 1 min

Altenatively raitiovaunu # 4 suuntaan Dubec 3 pysäkin Klinika za traumatologiju (raitiovaunupysäkki on aivan hostellin edessä rakennus). Kun saat pois raitiovaunu, rajat raitiovaunulla STREET (Draskoviceva) ja mennä Dordiceva. Hostel on ensimmäinen ovi vasemmalla (# 24). On selvää, iso kyltti oikealla puolella sisäänkäynnin vieressä ovi rakennuksen. Etsi summeri ja paina Old Town Zagreb. Mene toiseen kerrokseen.

Alkaen linja-autoasemalta

Se on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Raitiovaunu # 8 suuntaan Mihaljevac 4 pysäkin Klinika za traumatologiju. Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu kadulla (Draskoviceva) ja mennä Dordiceva. Hostel on ensimmäinen ovi vasemmalla (# 24). On selvää, iso kyltti oikealla puolella sisäänkäynnin vieressä ovi rakennuksen. Etsi summeri ja paina Old Town Zagreb. Mene toiseen kerrokseen.