X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Old Town Zagreb

Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica), Zagreb, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 94%Siisteys
  • 91%Palvelut

Kääntäjä: Google On selvä merkki suulla rakennukseen. Olemme sijaitsevat 2. kerroksessa Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica) kadulla.

Alkaen päärautatieasema

Se on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta.

1. Suuntaa itään Trg Kralja Tomislava kohti Petrinjska
2.Turn vasemmalle Petrinjska
Noin 4 min
3. Kytke oikealle sivulle Ignjata ordica: hostelli on # 24 oikealla, juuri ennen risteystä, jossa Draskoviceva Street. On selvä iso kyltti oikealla puolella sisäänkäynnin vieressä ovi rakennukseen. Etsi summeri ja paina Old Town Zagreb. Mene ylös toiseen kerrokseen.
Noin 1 min

Altenatively raitiovaunulla # 4 suuntaan Dubec 3 pysäkkiä Klinika za traumatologiju (raitiovaunupysäkki on aivan hotellin edessä hostellissa rakennus). Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunulla STREET (Draskoviceva) ja mene Dordiceva. Hostel on 1. ovi vasemmalla (# 24). On selvä iso kyltti oikealla puolella sisäänkäynnin vieressä ovi rakennukseen. Etsi summeri ja paina Old Town Zagreb. Mene ylös toiseen kerrokseen.

Alkaen linja-autoasemalta

Se on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Raitiovaunut # 8 suuntaan Mihaljevac 4 pysäkin Klinika za traumatologiju. Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu katu (Draskoviceva) ja mene Dordiceva. Hostel on 1. ovi vasemmalla (# 24). On selvä iso kyltti oikealla puolella sisäänkäynnin vieressä ovi rakennukseen. Etsi summeri ja paina Old Town Zagreb. Mene ylös toiseen kerrokseen.