X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen One Step Independence Square Hostel

Prorizna str. 18/1 G, Floor 4. Apt. 35, Kiev, Ukraina

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 73%Henkilöstö
  • 67%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 67%Palvelut

Kääntäjä: Google HUOMIO ... Cod ovi # 353

Päässä lentokentältä
Voimme järjestää taksilla tulla tapaamaan sinua lentokentällä ja ajaa sinut suoraan hostellissa. Tällöin kuljettaja tapaa sinut, kun poistut tulli sisällä lentoaseman merkki nimelläsi. Hinta taksi on 89 euroa / auto. Tämä on halvempaa kuin normaali hinta lentokentällä. Voit maksaa taksinkuljettaja suoraan tai maksaa hostellissa myöhemmin, kuin haluat.
Lentokenttä on 45 km päässä kaupungin, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat klo 12, joten varsinkin tällä hetkellä se on parempi vaihtoehto ottaa taksi.


OHJEET

Rautatieasemalta:

Metrolla (tämä on Vokzalna metroasema) ja saada pois Kreshatik asema (3 pysäkkiä). Kun olet ulkona Kreshatik kadulla pääkadun Kiovan, ylitä katu ja kävele Prorizna kadulla kahden korttelin. Käänny oikealle, kävele 30 metriä ja kirjoita (on LeIF reunassa) metalliportit. Sisäänkäynti Hostelli on kaukaisin vasemmassa kulmassa sisemmän yeard rakennuksen täällä olet, tervetuloa!

Lentokentälle:

Ottaa bussikuljetus päärautatieasemalle lentokenttä on 45 km päässä kaupungin, ja julkinen liikenne pysähtyy klo 12, joten varsinkin tässä
kun se on parempi vaihtoehto ottaa taksi!
kerran rautatieasemalta, yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Päässä / kansainvälinen linja-autoasema:

Kävele Lybidska metroasema (10-15 minuuttia), metrolla ja mene Maidan Nezalezhnosti asema (eli Itsenäisyyden aukio). Vaihda Kreshatik asemalle ja kävellä kentällä. Sitten yllä olevien ohjeiden mukaisesti.