X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Our Melting Pot

4th/Floor Mavenue Building, #7844 Makati Avenue co, Guerrero Street, 1209 Makati City, Manila, Filippiinit

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Jostakin 3 terminaalien Ninoy Aquino International Airport, ottaa kuponki / lentokentältä taksilla välttää huijannut häikäilemättömien kuljettajien. (Se on edelleen mahdollisuus ottaa mitatusta taksilla jos saavut kun aurinko on vielä jopa, voi bongata luotettavampia toimijoiden luettelon pohjalta löytyy viime riviä tämän kirjoittaa ylös.)

Meidän tarkka osoite on:
4. kerroksessa Mavenue Bldg, 7844 Makati Avenue cor. Guerrero Street, Barangay Bel-Air, Makati City

Mavenue rakennus, jossa olemme sijaitsee on muutaman askeleen jälkeen Wendy n ja 7-11 (nämä löytyvät oikealla, jos olet tulossa lentokentältä) ja vieressä Great Eastern Hotel.

Huomaa, että jos seisoo katselee kulmassa Makati Avenue ja Guerrero Street, jossa Great Eastern vasemmalla ja vanha kuin descript rakennus oikealla, vain kävellä muutaman askeleen eteenpäin kuin nurkkaan kunnes löydät sisäänkäynti majalle oikealla, joka on ensimmäinen (merkitsemätön) hopea teräs ovi.

Päin teräs ovi, löydät SHINE TYTTÖ SALON vasemmalla. Myös vieressä teräs ovi kello
näytön oikeassa alakulmassa, löydät summeri / ovikello sekä opasteet GUERREROn Street, joka on mustalla pohjalla. Huomaat myös alkukirjain hostellissa (OMP) heti päälle GUERREROn ST. Anna thru teräs ovi ja kävellä muutama askel kohti hissiä vasemmassa kulmassa. Paina 4 päästä 4. kerroksessa, jossa olemme sijaitsee.

Huomaa, että taksinkuljettaja tiedä mitään meidän sulatusuuni HOSTEL. OMP signages on vielä sietää, kun peruskorjaus Koko rakennus on tehty.

[Lentokentältä tai MIA tiellä, taksinkuljettaja kestää yleensä pääkadulla kutsutaan EDSA. Noin 5-10 minuuttia, että maantiellä, se tekee vasemmalle AYALA AVENUE, sitten oikealle MAKATI AVE. Kun olet tullut viimeisen Mandarin Hotel Makatin Avenue, olet korkeintaan 5 minuutin päässä hostellista. Kun näet St. Giles Hotel, kaksi korttelin löydät Mavenue rakennus oikealla, kulmassa Guerrero Street.

LISÄOHJEET:

1.. Jos muutoksia ETA hostellissa, ota löytää aikaa päivittää tekeminen tai sähköpostitse etukäteen. Emme vastaanottaa vieraita milloin tahansa päivä / yö, mutta se toimisi hyvin sekä sinulle ja hostelli johto, jos uusi tai todellinen saapumisaikasi on tiedossa, muita kuin oletuksena aikaa löytyy järjestelmän.

2. Saapuessaan Ninoy Aquino International Airport, mittaritakseja helpompaa (halvempaa) löytää, jos menet ylös lähtöä alue, jossa taksinkuljettajat purkaa lähteviä matkustajia, mutta jos saapumisaika on yli 19:00, tämä ei ole enää tilannetta . Vain jono saada mitatusta tai Kupongin taksilla aivan tuloaulassa. Tai vielä parempaa, saat lentokenttätaksilla ja välttää stressiä neuvotteluvoimaa kanssa taksinkuljettajat. Arvioitu hinta on hostelliin tämä erityinen taksi on välillä P350-P450.

3. Lentokentältä hostelliin tavallista mittaritakseja, enimmäishintaa olisi noin P250.00 jopa raskasta liikennettä. Kuitenkin, jos et pysty neuvottelemaan käyttöä mittarin kuljettaja tai sattumalta epärehellinen, joka voisi ajaa sinua ympyrää sisällä Metro Manilla, sinun hinta voi mennä jopa tuhat pesoa (P1, 000.00) tai enemmän.

4. Sinun suoja käytettäessä tavallista mittaritakseja on valita luotettavampi taksiyrittäjät kuten: T & E, E & E, MGE, N & S, P & A, 24/7, München, Tai, Tukeva, Basic, D'Avis, T & I, Polland, World ja dollari . Yleensä sinun ei tarvitse tinkiä niiden kuljettajien laittaa niiden metriä, vaikka tietysti aina on joitakin poikkeuksia.