X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Panama by Luis

Coco del Mar, Calle Benito Reyes Testa, San Francisco, Panamá, Panama

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 83%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Taksilla:
Kerro Driver: San Francisco, Coco de Mar, Desde El Centro de Convenciones Atlapa SE encuentra el restaurante Parrillada Jimmy (Avenida cincuentenario), encontras un Semaforo, sigues etupuoli y es la primera Calle Mano derecha (la Calle se laama Benito Reyes Testa). El Hostel Panama by Luis es lävistäjä al Condominio Da Vinci ". Tekemään, että hän vie meidän paikkamme.

Ole hyvä ja vaatimaan, että kuljettaja vie sinut paikkamme joskus he saattavat yrittää viedä sinut paikkoihin, joissa he saavat provision! Joten älä usko heitä, kun he kertovat teille, että olemme sijaitsee huono naapuruston olemme todella sijaitsevat turvallisin kaupunginosa koko Keski-Amerikan (mikään valhe) !!!

Päässä kansainväliseltä lentokentältä se maksaa 28,00 dollaria, ehkä vähemmän jos voit jakaa, Domestic Airport $ 3- $ 4 ja linja-autoasemalta se tulee olemaan noin 3 dollaria, riippuen siitä kuinka monta ihmistä. Tai poistaa stressiä pyytämällä Airport pick up. Soita ja kysy ryhmäalennuksia. Me vain veloittaa 20 dollaria per henkilö ryhmä hinnat saatavilla.

Bussilla:
Kansainväliseltä lentokentältä:
Suosittelemme sinua onlt bussilla päiväsaikaan joka voi kestää 1-2 tuntia riippuen liikenteestä ja maksaa 0,25 senttiä. Sinun täytyy poistua lentokentältä ja kävellä päätielle. Sitten ota bussi, joka on sanottava Tocumenin-Transistmica edessä. Kerro bussikuski haluat saada pois La Estatua Roosevelt. Sieltä ottaa toinen bussi, joka on kertoo Panama Viejo tai Avenida Balboa ja kertoa kuljettajalle, että haluat saada pois La Bomba Delta (huoltoasema) Avenida Cincuentenario. Kun olet siellä, ylittää kadun vasenta ja käänny ensimmäisestä vasemmalle. Youll nähdä Hostel Panama Luis vasemmalla noin 40 metrin syvyydessä. Edificio Da Vinci on oikealla. Osuma summeri ja tervetuloa Panama Luis.

Päässä linja-autoasemalta / Domestic Airport (Albrook):
Ota bussi, joka on kertoo Panama Viejo tai Avenida Balboa, joka maksaa myös 0,25 senttiä. Kerro kuljettajalle, että haluat saada pois Parrillada Jimmy Ravintola Coco del Mar Sieltä olemme kolmas kadun oikealla puolella. Youll nähdä meidän talo vasemmalla noin 40 metrin syvyydessä. Osuma summeri ja tervetuloa Panama Luis.