X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Panorama Hotel Bodrum

Tepecik mah. 191. sok. no:61, Turkbuku, Bodrum, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Saapuvia Bodrum ja saada Panorama Hotel Bodrum
Vain lentokenttä Bodrum on Milas Airport, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä hotellista. Golturkbuku sijaitsee Pohjois peninssula. Se rajojen Egeanmeren idässä ja Pohjois (Mandayla Bay), Gundogan lännessä ja Bodrumin turistialuetta Torba Southeast.You voi nähdä joitakin vaihtoehtoja saapua hotellille. Kun lentoasemalla on hyvä idea poimia joitakin Turkin Liras yhdestä pankkiautomaatit sijaitsevat lentokentältä. Se on myös hyvä oppia, mitä kurssi on hyvissä ajoin niin, että te tiedätte, kuinka paljon maksat, esimerkiksi kuljetukseen.
Vaihtoehto 1 Taxi: Kun astut lentoaseman ulkopuolella, lentokentän taksit, oranssi väri, ovat helposti saatavilla ulkopuolella terminaalirakennuksen. .Go Eteen linjan ja mies ohjaa sinut johonkin taksit. Lentokentältä toteutettava Bodrumin suuntaan ja noin 20 km, näet sillan toteutettava oikeus ja noudata Golturkbuku merkkejä. Pass TORBA kaupunki, ajaa noin 10 km mäntymetsän myöhemmin näet PETROL Ofisi huoltoasema vasemmalla, välittää ja noin 100 metriä myöhemmin ryhtyä jo seuraamalla Golturkbuku merkkejä. Käänny vasemmalle risteyksestä, vasemmalla näet vesisäiliö, tapahtui, että yhtä hyvin. Tämä tie on menossa tuo sinulle keskellä Golkoyn. Toteutettava, että tie edessä GARANTI BANK (pankki tulee olla oikealla puolella), niin näet Palokunta (ITFAIYE) seuraa, että tie ja käänny vasemmalle risteyksestä (näet hotellin kyltti seinässä) jälkeen 200 metriä myöhemmin käänny vasemmalle hotellin kyltti. Ja hotelli sijaitsee vasemmalla puolella.
Vaihtoehto 2: Siirrä auto: Voit varata hotellin etuajassa olla auto odottaa sinua lentokentällä, kun tulet. Kustannus on noin 45 uro (90 TL), ja tämä on enintään 3 henkilöä. Sinun täytyy maksaa auton, kun tulet hotel.If haluat noutaa lentokentältä, olkaa hyvä, lähetä sähköpostia hotelli tai faksata pyyntö yhdessä lentosi saapumistiedot ja varmasti kysyä vahvistusta hotelli. Sitten, kun jätät tuloaulan turvallinen tullialalla näet työntekijälle siirrosta virasto väkijoukkoon ovien ulkopuolella jolla merkki nimesi ja hotellin nimi (saatat joutua katsomaan noin, koska se voi olla melko ahdasta ). Kuljettaja ajaa sinut hotelliin.
Vaihtoehto 3: Pikkubussit: Kun astut lentoaseman ulkopuolella ottaa HAVAS Bussi Bodrumin bussiasemalta. Kustannukset tämä palvelu on noin 20 TL (10 uros) per henkilö. Klo Otogar (Linja-autoasema) löytää Golturkbuku minibussit joka on sini-valkoinen väri. Tämä rannikolla noin 5 TL (2,5 uros) per henkilö. Ja jää pois kiven hautakammiot (Voit kertoa kuljettajalle kuin Kral Mezarları Turkin). Hotelli sijaitsee noin 100 metriä myöhemmin oikealla puolella.