X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Paprika Hostel

Weiner Leó str 9, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee 9 Weiner Leo kadulla. Se on huoneistohotelli, kun tulet sisäänkäynnin pääsette soittamalla 37 dial näppäimistö löytyy oven vasemmalla puolella.

Lähimmät juna-asema on Nyugati, puolellanne on metroasema Nyugati Palyaudvar. Näistä asemat on helppo 5-8 minuutin kävelymatkan päässä hostellista. Ensin löytää exit asemalta ja pää etelään Terez Korut, sinun pitäisi kulkea aivan majesteettinen etsivät McDonalds vasemmalla puolella ota sitten ensimmäinen varrella Podmaniczky ut. ja sitten ensimmäinen vasemmalle pitkin Jokai ut. Ensimmäinen katu oikealla on Weiner Leo ut, kävellä pitkin kunnes löydät numero 9 ja Buzz meille. Yksinkertainen! :)

Niille saapuvat linja on todennäköistä, että saavut klo Nepliget bussiasemalta. Täältä voit ajaa pohjoiseen Blue M3 metrolinja, joka vie sinut suoraan Nyugatin Palyaudvar. Se on 8-asemat pois.

Ne saapuvat Budapest Terminaali 2 Airport täytyy ottaa bussi nro 200E Kőbánya Kispestin lopettaa ja siirtyä sininen metro. Jää pois Nyugati asema stop ja seuraa ohjeita kävellä hostellissa.
Jos haluat ottaa taksi ZONA taksit kulkee asetettu hinta 4800 Ft.

Keletin rautatieasema ottaa punainen metro itään Deák Ter ja muuttaa ottamaan sinisen M3 metro pohjoiseen Nyugatin pélyaudvar. Tarvitset vain yhden lipun (300ft).

Jos haluat ottaa taksi on parasta soittaa ja tilata yhden kuin heiluttaen yksi kaduilla voi johtaa parhaillaan ylihinnoiteltuja. Paprika suosittelee Taxi 2000.