X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Pars Teatro hostel

C/ Albareda 12, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 86%Palvelut

Saapumisohjeet

Lentokentältä: tule bussilla asemalle Plaza España, vaihda metron vihreään linjaan 3 suuntaan Canyelles, jää pois asemalla Paral.lel, valitse uloskäynti Avenida Paral.lel, näet Apolo teatterin oikealla puolellasi, kulje suoraan kohti sinistä rakennusta, joka on huoltoaseman UBASH vieressä, käänny oikealle ja heti ensimmäisestä vasemmalle niin löydät hostellimme osoitteesta 12.

TAI

Lentokentältä: ota juna asemalle Sants tai Catalunya, vaihda metron vihreään linjaan 3, jää pois asemalla Paral.lel ja jatka yllä olevan ohjeen mukaan.

Tulosta varmuuden vuoksi kartta, jos epäröit reittiä hostellillemme. Pidä tavaroitasi silmällä kaikkialla ja erityisesti metrossa ja rautatieasemilla.

HUOM

Hostellimme mustasssa ovessa on kyltti, jossa lukee hostellimme nimi. Älkää soittako muiden ovien ovikelloja.

***************peruutusehdot***********************

1-****Varauksen yhteydessä veloitetaan kahden yön hinnan. Jos ei saavu paikalle eikä peru varausta viimeistään 24-48 tuntia ennen saapumista, ennakkomaksua ei palauteta. Hostellille saavuttua ei voi enää perua mitään osaa varauksesta.

2-**** Jos saapuu klo 17 jälkeen, suosittelemme, että varmistaa saapumisajan etukäteen. Jos ei saavu paikalle eikä peru varausta viimeistään 24-48 tuntia ennen saapumista, veloitetaan kahden yön hinta.

UUSIVUOSI

*****Kaikki uudenvuoden varaukset veloitetaan varauksen yhteydessä eikä peruutuksia hyväksytä, ei osittaisia eikä koko varauksen peruutuksia. Tarkista, että kortillasi on riittävästi maksukykyä tehdessäsi varauksen. Tarvitessasi lisätietoa voit ottaa suoraan meihin.