X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Penguin Village

Mashraba Street, Dahab Sinai, Dahab, Egypti

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 73%Palvelut

Kääntäjä: Google Penguin Village sijaitsee meren puolella Mashraba St Center of Dahab.
Jos olet tulossa Dahab East Delta linja, olemme vain 5 minuutin ajomatkan päässä, jossa on bussipysäkki Dahab kaupungissa, ja tarjoamme vapaa poimia meidän asiakkaiden pyynnöstä päässä linja-autoasemalta.
Haluatko tulla Kairosta? Käy www.dahabexcursions.com/
Kaikki polut johtavat Dahab! Ei ole mitään helpompaa kuin tänne kaikki mahdolliset kuljetusvälineet voidaan käyttää tavalla. Onko maa-, meri-tai ilmateitse voi varmasti päästä Dahab nopeammin ja mukavammin kuin voit kuvitella. Vuonna Penguin kylässä järjestämme teille siirtää mistä tahansa paikalla kaikkialla Egyptissä suoraan hotellin. Voimme myös antaa sinulle käsi liikkuu helposti, nopeasti, turvallisesti.
Kairosta
Omalla minibussi: Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@penguindahab.com ja me tehdä järjestelyjä hakemaan sinut oman 16-paikkainen, ilmastoitu minibussi. Matka kestää noin 6 tuntia ja 110 euroa (per matka, ei per henkilö).
Vertaa linja: East Delta bussi lähtee Abasseiya asemalta. On olemassa useita busseja jättäen koko päivän. Osta lippusi ennakkoon, koska se ei ole mahdollista varata lippuja puhelimitse. Lippujen hinnat vaihtelevat 60-80 LE (meno). Jälkeen 8-9 tunnin matka, Dahab linja-autoasema on 5 min. pois Penguin Village. Kerro meille, kun saavut ja tulemme hakemaan sinut.
Jos tarvitset tietoa bussiaikataulu kaikkialla Egyptissä soita Emad tietää, mitä tarvitset
Muita vaihtoehtoja Cairo on palkata taksi tai saada koneeseen Sharm El Sheikh, lähetä meille sähköpostia, kiitos, jos haluat varata lennon ..

Sharm El Sheikh
Jos lennät suoraan Sharm El Sheikh tai saapuvat sinne lautalla Hurghada, voimme järjestää noutaa sinut lentokentältä / portti. E-mail meille lentosi tiedot info@penguindahab.com ja me järjestämme sen sinulle 30 euroa per taksilla.
Voit myös jakaa taksilla muiden kanssa kohti Dahab 30 euroa / matka.

Israelista tai Jordaniasta
Niille tulleen Eliat ja Jordan (satamaan, Nuweiba), pick-up voidaan järjestää myös. Alkaen Eliat palkata taksi maksaa noin 35 euroa taksilla ja Nuweiba 25 euroa taksilla.

Mistä tahansa muualla Egyptissä tai Lähi-idässä
Ole hyvä, ota yhteyttä Emad (sähköpostitse osoitteessa info@penguindahab.com) apua ja tukea menossa kohti Dahab lähes missä tahansa maailmassa.