X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Pfefferbett Hostel

Schoenhauser Allee 176, Berliini, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Tegelin lentokenttä (TXL):
Ota TXL bussilla Alexanderplatz. Vaihda U2 metrolinjaa Pankow suuntaan. Jää pois Senefelderplatz (kaksi pysäkkiä) ja ottaa Saarbrücker Straße exit. Ylitä katu ja kiivetä portaita Pfefferberg (Schönhauser Allee 176). Kun sisällä, läpi olutravintola ja pään vasemmalle. Löydät meidät pihalla 4, rakennus 6.

Schönefeldin lentokentältä (SFX):
Ottaa Airport Express (RE 7, suunta: Belzig, 7.25h, 8.25h, 9,25 h ... tai RB 14, suunta: Nauen, 7.55h, 8.55h, 9.55h ...) Alexanderplatz. Vaihda U2 metrolinjaa Pankow suuntaan. Jää pois Senefelderplatz (kaksi pysäkkiä) ja ottaa Saarbrücker Straße exit. Ylitä katu ja kiivetä portaita Pfefferberg (Schönhauser Allee 176). Kun sisällä, läpi olutravintola ja pään vasemmalle. Löydät meidät pihalla 4, rakennus 6.

Päässä päärautatieasemalta (Hauptbahnhof):
Ota S-Bahn Alexanderplatz. Vaihda U2 metrolinjaa Pankow suuntaan. Jää pois Senefelderplatz (kaksi pysäkkiä) ja ottaa Saarbrücker Straße exit. Ylitä katu ja kiivetä portaita Pfefferberg (Schönhauser Allee 176). Kun sisällä, läpi olutravintola ja pään vasemmalle. Löydät meidät pihalla 4, rakennus 6.

Bussiasemalta (ZOB):
Ota U2 Pankow suuntaan. Jää pois Senefelderplatz (20 pysäkkiä) ja ota Saarbrücker Straße exit. Ylitä katu ja kiivetä portaita Pfefferberg (Schönhauser Allee 176). Kun sisällä, läpi olutravintola ja pään vasemmalle. You? Löydät meidät pihalla 4, rakennus 6.