X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Pink Panther's Hostel

Sw. Tomasza 8, Krakova, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 91%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee hyvin lähellä Main Market Square joten jos menetät suuntiin kysykää joku miten voit saada Rynek Główny (Main Square). Kun olet saavuttanut siellä löytää Sławkowska Street, kävellä kadun sitten ottaa ensimmäinen katu vasemmalle ja hostelli on vasemmalla.

Vuodesta Krakova-Balice Lentokenttä voit ottaa:
Train - maksaa 15 PLN (noin 3,5 euroa) matka-aika on noin 20 minuuttia ja junia välein 30 min. Ensin otat bussikuljetus ulkopuolelta edestä lentokentältä juna pysähtyy joka on vain muutaman minuutin päässä. Juna saapuu Krakovan päärautatieasemalta (kutsutaan pysäkki Krakovan Główny), joka on noin 10 -15 minuutin kävelymatkan päässä keskusaukiolta.
Tai
Bussi - maksaa 3,80 zlotya (n. 1 euro). Bussi 208 on paras päästä keskustaan. Se pysähtyy vieressä päärautatieasema (pysäkillä "Dworzec Głównyn Wschod '). Matka-aika on noin 40 min. Lipun voi ostaa automaatista bussissa.
Tai

Taxi - maksaa noin 70 PLN-80 PLN (approx.18-20 euroa) taksit lähtevät aivan pääovien lentokentälle. Siirto aika n 20 min.


Katowice-Pyrzowice Airport:
Varaa kuljetus tässä: (se maksaa 44 PLN meno)
http://cluster.turystyka.com.pl/matuszek/index.php?lang=en
Pyrzowice lentokenttäkuljetus saapuu Krakova Main bussiasemalta RDA.

Vuodesta päärautatieasema:
Käy läpi ostoskeskuksen (Galeria Krakowska), mene ulos ostoksilla kautta pääsisäänkäynnin, joka on vieressä Zara myymälä sitten kävellä läpi maanalainen käytävä, joka johtaa sinut vanha kaupunki, mene suoraan (ohitamme iso teatteritalo vasemmalla) kun olet päässyt Pijarska katu käänny vasemmalle ja mene Florianska kadulla sitten ottaa toisen kadun oikealla, joka on Św. Tomasza ja kävellä - hostelli on oikealla.

Vuodesta Main Coach Station RDA:
Käy läpi ostoskeskuksen (Galeria Krakowska), mene ulos ostoksilla kautta pääsisäänkäynnin joka on vieressä Zara myymälä sitten kävellä läpi maanalainen käytävä, joka johtaa sinut vanha kaupunki, mene suoraan (ohitamme iso teatteri rakennus vasemmalla) kun olet päässyt Pijarska katu käänny vasemmalle ja mene Florianska kadulla ja sitten ottaa toisen kadun oikealla, joka on Sw. Tomasza ja kävellä - hostelli on oikealla.