X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Piya Hotel/Hostel

Sultanahmet Mah.Akbiyik Cami Sok.No:22, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 87%Henkilöstö
  • 73%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 73%Palvelut

Kääntäjä: Google Atatürkin lentokentältä Hostel etäisyys lentokentältä ja Piya Hostel on 18 km. Paras ja halvin tapa päästä Hostel on ottaa valo metro lentokentältä.

Lentokentältä tai linja-autoasemalta (Otogar), metrolla '' Yusufpasa ". Siirtyvät raitiovaunu ja jää pois "SULTANAHMET '' (viides pysäkki).
Seuraa raitiovaunulinja alas (kulkee useita ravintoloita vasemmalla ja tiedotustoimisto oikealla) risteykseen ja liikennevalot; ylittää yli oikealle ja syötä piha Pyhän Sofian vasemmalla ja Sininen moskeija hieman kauempana oikealla.

Mennä kaikki läpi pihalle ja käänny oikealle lopussa. Ota ensimmäinen vasemmalle taksi pysähtyy ja noudata kadun neljällä tavalla, sieltä ottaa oikea ja kesanto vasemmalla kaareva kadun kunnes näet Akbıyık Mosque.From nurkassa moskeija ottaa oikea 50 metrin myöhemmin olet wil nähdä merkki sekä Piya Hostel ja sen vaaleanpunainen rakennus oikealla puolella.

Sabiha Gokcen lentokentältä PiyaHostel
SULTANAHMET

Välinen etäisyys Gokcenin lentokenttää ja Piya Hostel on 65 km

Taksi
Taksit ovat saatavilla Sabiha Gken lentokentältä historiallisella Sultanahmetin alueella. Matka-aika voi muuttua mukaan kellonajan ja liikenneolosuhteet (tietyöt, ohjaukset jne), mutta sallia 60 ja 90 minuuttia.

Havas Pysäkki
Päästä Sultanahmetin joka on pääasiallinen turisti alue kaupungin, voit ottaa "AirportHavas bussikuljetuksen ja jää pois" Kadiky ". .Sitten, Voit ottaa lautalla Kadiky ja jää pois Eminn.
Raitiovaunut kulkevat reitillä Eminn, Sirkeci, Sultanahmet, Beyazit, Aksaray, Topkapin ja Zeytinburnu.

Julkiset Pysäkki
Käyttäminen (julkinen bussi Harriett) E-3 KURTKY - UYDUKENT - 4. LEVENT METRO. 4.Levent-Taksim metro on myös yhteydet Taksim. Sitten linja on myös yhteys Sultanahmetin T4 Harriett bussilla

Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse.

Tarjoamme myös 7/24 poimia palvelu vieraille Ataturkin (IST) lentokentältä hostellissa 30 euroa yhteen suuntaan ja Sabiha Gokcen (SAW) lentokentältä hostellissa 60 euroa (yhden henkilön 6 henkilöä) yhteen suuntaan. Mutta kun palaat Atatrk Airport meidän hostellissa, maksat 5 (yksi henkilö) euro.and Onur hostelli Sabiha Gken lentokentälle 12 euroa (yksi henkilö) Ilmoitathan meille lennon numero, lentokenttä nimi ja saapumisaika etukäteen, jos haluat varata hakupalvelu.