X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Polynesian Hostel Beach Club Waikiki

2584 Lemon Rd., Waikiki Beach, Oahu, Honolulu, Hawaii, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


74%Arvosana

  • 74%Rahanarvoinen
  • 74%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 73%Ilmapiiri
  • 61%Siisteys
  • 64%Palvelut

Kääntäjä: Google Kuljetukset:
Soita Hawaii Super Transit 1-808-841-2928 jos saavut klo 6 ja kaksikymmentäyksi, koska ne ovat kaikkein luotettavimpia. Kustannukset on $ 9/person ja he saavat kantaa teidät ovelle 45 minuuttia tai vähemmän. Jos saavut näiden aikojen ulkopuolella, kiinni Roberts Waikiki Shuttle poistut matkatavaroiden claim.The hinta on $ 9/person ja kestää 1-2 tuntia meidän ovelle.

Bussi:
Kaikki bussit lähtevät 2.krs lähtötasolla keskellä tietä jakaja. Catch # 19 tai # 20 Waikiki Beach. Kun saat Waikiki alueelle jää pois eläintarha edessä Queen Kapiolani Hotel. Kävele 10 metriä ja käänny oikealle Lemon Road. Olemme 20 metriä oikealle.

Bussiliput ovat vain 2 dollaria, mutta rajoittaa matkatavaroiden reput. Matkalaukut eivät ole sallittuja bussit eikä suuria määriä matkatavaroita.

Taksit:
Ne maksavat noin 30 dollaria päässä lentokentältä. Ne kestää jopa 6 henkilöä ja matkatavarat ja jättää ulkopuolelta saavuttaessa alueen keskellä jakaja.

Ajo:
Take H-1 East kohti Honolulu. Jää pois King Street exit merkitty Waikiki Zoo. Aja valoa ja pysyä oikealla kaistalla. Käänny oikealle Kapahulu Avenue. Juuri ennen loppua Kapahulu näet Waikiki Zoo vasemmalla. Olemme toinen kadulla. Käänny oikealle Lemon Road ja olemme ensimmäinen rakennus oikealla.