X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Porto Spot Hostel

Rua Gonçalo Cristóvão 12, Porto, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: Rua Goncalo Cristovao 12.

Lentäen, metrolla / raitiovaunulla keskustaan, lopeta Trindade Station. Aseman ulkopuolella käänny oikealle ja sitten ensimmäisen oikealle. Kävele noin 400 MTS, löydät meidät vasemmalla puolella. Olemme beige rakennus, oikea lisäksi punainen rakennus kadunkulmassa.
Junalla, jos tulet Campanha tai Sao Bento aseman, sinun pitäisi ottaa metro / raitiovaunulla suuntaan Trindaden, lopeta Trindade Station. Aseman ulkopuolella käänny oikealle, 50m, ja sitten ensimmäinen oikea. Kävele noin 400 MTS, löydät meidät vasemmalla puolella. Olemme beige rakennus, oikea lisäksi punainen rakennus kadunkulmassa.

Autolla, jos tulet pohjoiseen (A3, A4) ottaa A20 suuntaan Porto-Antas / Gaia-Freixosta. Ja sitten ottaa ensimmäinen uloskäynti Antas. Jos tulet etelään (A1), kulkevat sillan ja mennä suoraan korkean tavalla ja Käänny Antas. Sinun saapuu Rua Fernao Magalhaes, voit siirtää puutarhan oikealla puolella ja sen jälkeen (50m) täytyy kääntyä oikealle, Rua Nova Sao Crespim. Pidä kadulle, ja käänny vasemmalle kolmannen valot, Rua da Alegria. Sitten mene suoraan noin 300 m, kun tulet pienen kolmion neliö, tien vasemmalla puolella, käänny oikealle valot hyvin jyrkkä laskeutuminen, Rua da Escola Normaali. Käänny vasemmalle lopussa, että katu, ja sitten pakko kääntyä oikealle. Löydät meidät oikealla kädellä (toinen talo).