X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Porto Spot Hostel

Rua Gonçalo Cristóvão 12, Porto, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 97%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: Rua Goncalo Cristovao 12.

Lentäen, metrolla / raitiovaunulla keskustaan, lopeta Trindaden asemalta. Aseman ulkopuolella käänny oikealle ja sitten ensimmäisestä risteyksestä oikealle. Kävele noin 400 mts, löydät meidät tien vasemmalla puolella. Olemme beige rakennus, oikealla lisäksi punainen rakennus kulmassa.
Junalla, jos tulet Campanha tai Sao Bento aseman, sinun pitäisi ottaa metro / raitiovaunu suuntaan Trindaden, lopeta Trindaden asemalta. Aseman ulkopuolella käänny oikealle, 50m, ja sitten ensimmäinen oikealle. Kävele noin 400 mts, löydät meidät tien vasemmalla puolella. Olemme beige rakennus, oikealla lisäksi punainen rakennus kulmassa.

Autolla, jos tulet pohjoisesta (A3, A4) toteutettava A20 suunta Porto-Antas / Gaia-Freixo. Ja sitten ottaa ensimmäinen uloskäynti Antas. Jos tulet etelään (A1), kulkevat sillan ja mennä suoraan korkean tavalla ja Käänny Antas. Olet saapuu Rua Fernao Magalhaes, voit siirtää puutarha tien oikealla puolella ja sen jälkeen (50m) sinun pitää kääntyä oikealle, Rua Nova Sao Crespim. Pitää että katu ja käänny vasemmalle kolmannen valot, Rua da Alegria. Sitten mene suoraan noin 300 m, kun tulet pieni kolmion neliö, tien vasemmalla puolella, käänny oikealle valot erittäin jyrkkä laskeutuminen, Rua da Escola Normal. Käänny vasemmalle lopussa, että katu, ja sitten pakko kääntyä oikealle. Löydät meidät oikealla kädellä (toinen talo).