X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Prague Lion Hostel

Na zborenci 6, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


59%Arvosana

  • 66%Rahanarvoinen
  • 64%Turvallisuus
  • 74%Sijainti
  • 50%Henkilöstö
  • 44%Ilmapiiri
  • 60%Siisteys
  • 52%Palvelut

Kääntäjä: Google GPS: 5004'38'' N 1425'02'' E
Alkaen päärautatieasema
ottaa metrolinja C Florenc lopettaa. Vaihda linja B ja siirry Karlovo namesti. Siitä pois, ja sitten seuraa kylttejä Karlovo namesti - dont mennä Palackeho namestilta.
Varmista, että otat exit KARLOVO NAMESTI (ei Palackeho). Ulkopuolella metro ylittää raitiotieradan (vastapäätä puisto), ottaa Resslova katu alamäkeen kohti jokea, kun 170m käänny oikealle Na Zderaze kadulla, kun 120m käänny oikealle Na Zborenci kadulle. Jälkeen 50m osut hotellin.

Päässä Holesovicen rautatieasema
AKE metrolinja C Florenc lopettaa. Vaihda linja B ja siirry Karlovo namesti. Siitä pois, ja sitten seuraa kylttejä Karlovo namesti - dont mennä Palackeho namestilta.
Varmista, että otat exit KARLOVO NAMESTI (ei Palackeho). Ulkopuolella metro ylittää raitiotieradan (vastapäätä puisto), ottaa Resslova katu alamäkeen kohti jokea, kun 170m käänny oikealle Na Zderaze kadulla, kun 120m käänny oikealle Na Zborenci kadulle. Jälkeen 50m osut hostellissa.

Lentokentälle:
Ota bussi 100 Endstation Zlicin. Vaihda metro (linja B). Jää pois KARLOVO NAMESTI asemalla.

Tai bussilla 119 Endstation Dejvicka. Vaihda metro (linja), neljäs asema on MUSTEK, muutos rivi B siellä (suuntaan Zlicin), toinen asema on KARLOVO NAMESTI.

Lähin metroasema on KARLOVO NAMESTI (linja B). Varmista, että otat exit KARLOVO NAMESTI (ei Palackeho). Ulkopuolella metro ylittää raitiotieradan (vastapäätä puisto), ottaa Resslova katu alamäkeen kohti jokea, kun 170m käänny oikealle Na Zderaze kadulla, kun 120m käänny oikealle Na Zborenci kadulle. Jälkeen 50m osut hostellissa.

Julkisen liikenteen tarvitset siirtää lipun 32 CZK - voit ostaa sitä infopiste, sanomalehti seistä.
Alkaen Airport:
Airport pickup on saatavilla pyynnöstä. Sinun täytyy lähettää meille sähköpostia pyytää tätä palvelua. Määrä on 600. - CZK 1-4 henkilölle; e-mail meille tehdä varauksen.

Ole varovainen taksinkuljettajat, erityisesti päässä rautatieasemalta. Taksit, jotka on laillisesti rekisteröity voi silti olla mafia-run-asiat, jotka tekevät parhaansa ylihinta. Se on laitonta taksinkuljettaja kieltäytyä sinulle kuitin Prahassa, niin sopivat hinnan ennen kuin itse, tai matkatavarat, taksissa. Riski ylilataamista suuresti liioiteltu, ota tavallista järkeviä varokeinoja vain käyttämällä taksilla yritykset sidoksissa asemalle tai hotelli, tai soita hyvämaineinen yhtiö ja odota. Lopuksi, jos esitetään väärän laskun taksinkuljettaja, soita poliisille matkapuhelimeesi. Ohjaimen nopeasti muuttaa hänen virittää!

******** Otamme vain kirjoitettu peruutuksia, sähköpostitse. *********