X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Rua Saint Roman #20, Rio de Janeiro, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


72%Arvosana

  • 75%Rahanarvoinen
  • 76%Turvallisuus
  • 78%Sijainti
  • 68%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 70%Siisteys
  • 66%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentältä tai linja-autoaseman ottaa rekisteröity taksi Copacabana Beach. Hyvä maamerkki piste kuljettaja on Posto 5 welll kuin Rua Sá Ferreira Copacabana. Hostelli on Rua Saint Roman, talon numero 20. kadulla Rua Saint Roman, sijaitsee off Rua Sá Ferreira, joka istuu välillä pääkatujen Copacabana-rannalta, Avenida Nossa Senhora de Copacabana ja Rua Raul Pompeia

Sen osalta saada täällä, me vain tarjoamme siirrot Pura Vida Gig (International Airport), SDU (National Airport), ja Novo Rio (Central Bus Station). Emme tarjoa siirrot Pura Vida Hostel.

Alla olemme listanneet muita tapoja saada tässä:

PREMIUM AUTOBUS 2018: Voit hypätä tämän väylän (voit pitää matkatavarat Jos matkustajalla ole mukanaan liikaa tai voit tallentaa bussissa tavaratilaa. Maksat bussikuski R $ 13- 15 dollaria kuin kirjoitat bussi (Varmista, että sinulla on joitakin Brasilian realin kanssasi, mutta eivät vaihda kaikki rahasi lentoasemalla, koska se on erittäin kallista). Kerro bussikuski haluat mennä Posto Cinco Copbacabana. Kun olet bussissa (luultavasti noin 45 minuuttia 1 tunti riippuen liikenteestä) vain nauttia nähdä Rio. Tiedät, kun olet Copacabana kuin bussi reitti on pitkin rantaa ja näet kuuluisa musta ja valkoinen puinen. Vuodesta Posto Cinco, kävelymatkan päässä Ocean pitkin Rua Sá Ferreira. Näet joitakin Pura Vida opasteet yläpuolella katukyltit aivan heti kävellä koko pääkadulla Copacanbana, Avenida Nossa Senhora de Copacabana. Pysy Rua Sá Ferreira, yhden korttelin ja puoli tulet tulevat kadulla Rua Saint Roman. Kävele ylös mäkeä noin 30 sekuntia ja olemme valtavan talon, numero 20, oikealla.

TAXI: Kun pääset lentokentälle tai linja-autoaseman, mene lähimpään exit ja kysykää turvallisuuteen tai lentoaseman työntekijä missä Taksipysäkit. On yleensä joukko taksiyhtiöitä aivan toistensa näissä pikku kennoja. Mene taksi seisoo ja ne on yleensä hinnat listattu Copacabana. Hinnat on välillä R $ 75 R 100 dollaria (joudut maksamaan tämän käteisellä ja voit kärki taksikuski kuin R $ 5 R 10 dollaria, jos haluat). Saat kuitin ja sitten sammuu ja suunnata taksilla linja. Voit näyttää kuljettajalle osoite Pura Vida Hostel ja maamerkki tai kiinnekohta on Posto Cinco Copacabana.

METRO: Varmista, että olet menossa etelään, suuntaan Zona Sul. Lopeta General Osario metroasema ja muista noudattaa opasteet kohti Rua Sá Ferreira. Varmista, että saat ulos Rua Sá Ferreira ja suunnata kohti Hengenpelastaja Tower 5 (Posto Cinco) Copacabana. Ennen osut Avenida Nossa Senhora de Copacabana, ota vasemmalle Rua Saint Roman. Kävele ylös mäkeä noin 30 sekuntia ja olemme valtavan talon, numero 20, oikealla.

Osoite Hostel:
Pura Vida Hostel
Rua Saint Roman, 20
Copacabana

On summeri kyljessä (ylempänä) oven vieressä, paina nappia ja vastaanottovirkailija avaa oven sinulle. Check-in tarvitset kuvan tunnus, maksaminen jäljellä (otamme käteisellä tai luottokortilla), ja R 20 dollaria talletus (joka palautetaan sinulle uloskirjautumisen).