X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Ráday

Ráday utca 31 K, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Alkaen Nyugatin rautatieaseman ottaa Metro 3 (Blue Metro) kohti Kőbánya-Kispest suuntaan. Jää pois Kálvin Square jälkeen neljä askelta. Kun liukuportaat tuoda sinulle jopa alikulun löytää uloskäynti Ráday Street. Kävele eteenpäin ja oikealla puolella löydät Ráday 31 / k. Sinun täytyy kääntyä oikealle lyhyen umpikujaan kuja, joka johtaa sinut talon. Huomaa, että "K" on kirjoitettu kahdella eri portit - yksi etsit on aivan edessäsi matkalla talon. (Toinen on oikeassa kulmassa ja kirjaimella 'K' portin yläpuolelle on suurempi).

Päässä metroasemalta ottaa Metro 2 (Red Metro) kohti Déli pályaudvar suuntaan. Jää pois Deák Square jälkeen kolme askelta ja muutoksen Metro 3 (Blue Metro).

Alkaen Deák Square matkustaa kaksi pysäkkiä Metro 3 kohti Kőbány-Kispestin suuntaan ja jää pois Kálvin aukio. Kun liukuportaat tuoda sinulle jopa alikulun valita uloskäynti Ráday Street. Kävele eteenpäin ja oikealla löydät Ráday 31 / k. Sinun täytyy kääntyä oikealle lyhyen umpikujaan kuja, joka johtaa sinut talon. Huomaa, että "K" on kirjoitettu kahdella eri portit - yksi etsit on aivan edessäsi matkalla talon. (Toinen on oikeassa kulmassa ja kirjaimella 'K' portin yläpuolelle on suurempi).

Alkaen Delin rautatieasemaa ottaa Metro 2 / Punainen Metro / kohti ors Vezér Tere. Jää pois Deák Square jälkeen kolme askelta ja muutoksen Metro 3 (Blue Metro). Alkaen Deák Square matkustaa kaksi pysäkkiä Metro 3 kohti Kőbánya-Kispestin ja jää pois Kálvin aukio. Kun liukuportaat tuoda sinulle jopa alikulun valita uloskäynti Ráday Street. Kävele eteenpäin ja oikealla puolella löydät Ráday 31 / k. Sinun täytyy kääntyä oikealle lyhyen umpikujaan kuja, joka johtaa sinut talon. Huomaa, että "K" on kirjoitettu kahdella eri portit - yksi etsit on aivan edessäsi matkalla talo (toinen on oikeassa kulmassa ja kirjaimella 'K' portin yläpuolelle on isompi).

Liszt Ferenc Airport

Taksilla
Hyvin järjestetty taksipalvelu toimii Budapestin lentokentällä, voit helposti löytää Booth aivan lentokentän. Ne toimivat kiinteähintaisia ​​noin 6000 Ft.

Minibussilla
Samoin muille lentoasemille, Budapestin lentokentällä "kuljetuspalvelu" kutsutaan "minibussi lentokentältä" toimii. Lippuja voi ostaa toimistot, joka sijaitsee terminaalien.
Toimistot sekä terminaalit ovat palveluksessasi ympäri vuorokauden. Bussit lähtevät riippuen matkustajien lukumäärä. Jokainen bussi kuljettaa niille matkustajille, jotka matkustavat samaan suuntaan

Bussilla ja metrolla
Budapest Airport on suhteellisen hyvin pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Matkustajia ottanut suora bussiyhteys terminaalien, nimeltään "Bus 200 'to Kőbánya-Kispestin metroasemaa. Bussi kulkee melko usein, välillä 10 ja 20 minuuttia jopa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.

Alkaen Kőbánya-Kispestin metroasemaa matkailu kahdeksan pysähtyy ja jää pois Kálvin aukio.
Kun liukuportaat tuoda sinulle jopa alikulun valita uloskäynti Ráday Street. Kävele eteenpäin ja oikealla puolella löydät Ráday 31 / k. Sinun täytyy kääntyä oikealle lyhyen umpikujaan kuja, joka johtaa sinut talon. Huomaa, että kirjain "K" on kirjoitettu kahdella eri portit - yksi etsit on aivan edessäsi matkalla talon. (Toinen on oikeassa kulmassa ja kirjaimella 'K' portin yläpuolelle on suurempi).

Autolla
Täältä löydät GPS koordinaatit Ráday huoneisto: N 47 ° 48.527 E 19 ° 06.459.
Lähin metroasema (Metro 3) on Kálvin aukio, alussa, ja Ráday Street. Täällä voit myös löytää Ratikka 47 ja 49, bussi 9 ja 15. Jos lähestyt huoneiston Kálvin aukio se on oikealla puolella. Toinen pää kadun johtaa "Big Ring", yksi Budapestin pääteiden jossa raitiovaunu 4 ja 6 kulkee jopa yöllä. Jos tulet tasainen tästä suunnasta löydät sen vasemmalla puolella.