X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Rambutan Guesthouse

Verea Enmedio Baja 28, Granada, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 97%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee Barrio Sacromonten, viehättävä vanha alue, näkymät Alhambra ja kaupungin keskustasta. (15 min jalka päässä Plaza Nueva).

Check-in klo 9 aamuisin 00h30 yöllä. Kerro meille, jos luulet sinun saapuvat aikaisemmin tai myöhemmin, Gracias!

Sillä suuntiin, tässä on joitakin viitteitä, mutta tarkista sähköpostisi Rambutan lähettää sinulle enemmän Ilmoitetut suuntiin varausvahvistuksessa:

Linja-autoasemalta bussilla 3 tai 33 Tuomiokirkon pysäkki ..
Rautatieasemalta ottaa joko bussilla 3, 8, 10, 11, 33 Tuomiokirkon pysäkki.
Jos haluat ottaa minibussit, bussilla 35 Plaza Nueva Sitten mene alas ensimmäinen pysäkki Camino del Sacromonten (pyydä kuljettajaa). Ota portaita vieressä bussipysäkki, käänny vasemmalle ja sitten oikealle. Kiivetä pitkin kaktus puutarhassa ja käännä ensimmäinen vasemmalle.
Jos haluat mennä jalka kävelymatkan päässä katedraalista ja Plaza Nueva sitten kävellä ohi Plaza Nueva joen (Camino del Darro), voit jatkaa tien päähän, jossa se menee jyrkästi kääntyä vasemmalle ylämäkeen (Cuesta de Chapiz.) Kun saavutat ensimmäinen katu olet oikeassa (Camino de Sacromonten), voit olla kulmassa Sacromonten ja Chapiz (on julkinen puhelin sijaitsee vasemmalla puolella, jos sinulla on ongelmia). Kulmasta käännöksen oikealle ja jatka ylös Sacromonten. Kävellä 30 sekuntia ja vasemmalla voit pian löytää bar (las Cuevas) vieressä portaita. Kävellä portaita ylös ja mene oikealle (ei kaktus vasemmalla). Mene sitten ylös vasemmalle (on vielä kaktus vasemmalla). Lopulta mennä vasemmalle (ei pitäisi olla kaktus Alla vasemmalla). Pysähtyä, hengittää syvään ja nauttia palkitsevaa mieltä me olemme teidän puolellanne, Rambutan on numero 28.