X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Rana Roja Lodge & Cabina

Tortuguero, Tortuguero, Costa Rica

Kartta ja saapumisohjeet


84%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 75%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Vuodesta Guapiles ajaa La Pavona kaupunki, josta löydät telakka, ota bote Rana Roja Hotel.

Toinen vaihtoehto on lentää Tortuguero lentokentälle, jossa se on joku meidän henkilökunta odottaa sinua.

om San JOS on Gupiles
Alkaen San Jose Valtatie 32 kohti Limon (ks. San Jose Kartta). Ylittämisen jälkeen vuoret tulet Guplies.

Vuodesta Gupiles to Cariari
Kun saat Guapiles käänny vasemmalle (pohjoiseen) at Santa Clara huoltoasemalla vain muutaman sadan metrin itään Burger King. Pisteessä noin 8,1 km pohjoiseen Santa Clara huoltoasemalla tulet Cross Road. Käänny vasemmalle niin et ylitä rautatien seuraa vielä. Seuraa junaradan länteen noin. 0,7 km ja käänny sitten oikealle valtatien (rajan kappaleita) ja edelleen pohjoiseen kohti Cariari. Klikkaa tästä nähdäksesi hotellit saatavilla Cariari

Vuodesta Cariari La Pavona
Noudata kartasta päästä Pavona. Aseta matkamittarin nollaan vain huoltoasema Cariari (200 metriä ohi yhden kaistan silta tulossa kaupunkiin). Aja 7 km ja käännytään oikealle vasta kivetty valtatie. On merkki täällä osoittaa Campo Dos. On myös kyltti, jossa lukee "Solidaritario". Seuraa tätä päällystettyä tietä kunnes saat Cuatro Esquinas (noin 14,5 km jälkeen huoltoasema). Jatka suoraan vaikka Cuatro Esquinas. Tässä jalkakäytävä loppuu. Seuraa soratietä (Älä tee kierrosta risteys!) Kunnes sekatavarakauppa ("Abast Palacio) pienessä kylässä Palacios oikealla (23,4 km jälkeen huoltoasema). Voit ostaa kylmiä juomia ja pikkupurtavaa täällä. 50 metrin jälkeen sekatavarakauppa on tie menee pois vasemmalle. On olemassa merkkejä ohjaa sinut Tortuguero. Seuraa tätä tietä 5,7 km (29,1 km jälkeen huoltoasema), kun tulet La Pavona. La Pavona on pieni maatila vasemmalla. On turvallinen pysäköintialue täällä maksu (10 dollaria per yö tai 50 dollaria viikossa), joka sisältää 24 tunnin vartiointi.

La Pavona
Sekä Coopetraca ja Clic Clic veneillä tulee odottaa (he lähtevät Tortugueron alkaen Pavona noin 07:30, 13:30 ja 16:30). Kannattaa tulla vähintään puoli tuntia ennen aikojaan vain siinä tapauksessa veneet lähtevät aikaisin. (He lähtevät heti bussilla saapuu.)

Arvioitu ajoaika päässä San Jose on Cariari: 2 tuntia.
Arvioitu ajoaika alkaen Cariari La Pavona: 1 tunti.

HUOM: Päästäkseen 13:30 veneen kannattaa pitää lähteä San Jose klo 10.00 mennessä osoitteessa ehdoton mennessä.

HUOM: On ollut viime kerrat, kun veneet COOPETRACA eivät ole täyttäneet vaatimuksia poistuville matkustajille niitä pulaan. Suosittelemme, että et koskaan ostaa paluulippu (niitä ei tarvita, koska maksat matkan veneessä), ja että matkustat veneen yritys, CLIC CLIC. Clic Clic on paikallinen yritys, joka on aina tarkasteltava ulos kaupungista ja ovat lahjoittaneet palvelujen julkisia hankkeita. Emme ole koskaan saaneet mitään valituksia jotka matkustavat Clic Clic veneitä.