X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Red Emperor Hostel

Aia 10, Tallinna, Viro

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 97%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee vanhassakaupungissa, vastapäätä Rimi Supermarket. Jos joskus eksyä tai kun tilaat taksin vain pyytää Rimi.

Lentoasemalta

Helpoin on ottaa bussi numero 2 A.Laikmaa pysähtyvät Viru ostoskeskukseen ja kävellä sieltä Vanhaankaupunkiin. Näet pieni kukka markkinoilla ja Hesburger, kävellä siellä läpi Viru Gates ja ottaa ensimmäinen vuoro oikealla. Tämä on jo Aia kadulla. Jatka matkaa ja sen jälkeen 100 metriä näet Rimi supermarket vasenta ja Aia 10 rakennus oikealla. Mene pihalla, meidän hostelli sisäänkäynti on siellä, aivan Hotel Bern.
Linja-autoasemalta

Raitiovaunu numero 2 tai 4 Viru Keskuksessa ja kävellä sieltä Vanhaankaupunkiin. Näet pieni kukka markkinoilla ja Hesburger, kävellä siellä läpi Viru Gates ja ottaa ensimmäinen vuoro oikealla. Tämä on jo Aia kadulla. Jatka matkaa ja sen jälkeen 100 metriä näet Rimi supermarket vasenta ja Aia 10 rakennus oikealla. Mene pihalla, meidän hostelli sisäänkäynti on siellä, aivan Hotel Bern.
Alkaen Harbour

Kävelymatkan päässä satamasta suuntaan Old Town, ottaa vasemmalle Mere kadulle. Jälkeen pieni puisto oikealla-kävely kohti Old Town - otatte ensimmäisen käännöksen oikealla, Vana Viru katu. Kävele Vana Viru 50 metriä ja käänny oikealle ensimmäisestä risteyksestä, voit olla Aia kadulla, vain edessä rakennuksessa. Menkää pihalle ja Red Emperor `s sisäänkäynti on edessäsi.