X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Red House Hostel

Liteyny prospect, 46, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme 5 minuutin kävelymatkan päässä Nevski prospect, joka on pääkadun Pietari. Koska menet päässä Nevski, sinun täytyy kääntyä ylitettäessä se Liteyny näköpiirissä, ja mennä kunnes rakennuksen numero 46. Sitten menet sitä pitkin kunnes Tea Storessa punainen merkki siitä, ja kun näet valtava valkoinen kaunis Kolmen kaaren kanssa rauta portti ja paina rengas nappia yläpuolella merkki Red House Hostel. Avaamme portin, jotta voit tulla sisälle kiva piha. Vasemmalla näet pienen portaat johtavat viileä vanhan koulukunnan ovi pöytä Red House Hostel, mennä ylös ja soita uudelleen intercomand sinua on vastassa Jimi Hendrixin Red House Hostel!

Lentokentältä tai MUITA Rautatieasema:
Sinun täytyy saada Majakovskajan metroasemaa. Päässä lentokentältä kannattaa ottaa bussi 13, 113 tai 213 tai minibussilla. Se vie sinut Moskovan Metro Station. Sen jälkeen metrolla Majakovskajan metroasemaa. Siinä on kaksi uloskäyntiä. Tarvitset yhden johtaa Nevsky prospect. Kun olet Nevski Prospektin ylittää kadun, käänny vasemmalle ja kävele 5 minuuttia, kunnes tulet Liteyny näköpiirissä (Radisson SAS kulmassa). Käänny oikealle ja pitää kävely vielä 5-10 minuuttia, kunnes tulet talon 46. Joten te mennä pitkin talon numero 46 asti kaari rautaportille (se sijaitsee teetä tallentaa ja jotain muuta vastapäätä Carl Junior nopeasti ruokaravintola) ja työnnä rengas painiketta merkin alla Red House Hostel. Avaamme oven niin, että voit tulla sisälle kiva piha. Vasemmalla näet pienen portaat johtaa ruskea ovi, mene ylös ja soittaa uudelleen ... ja sinua on vastassa Jimi Hendrixin Red House Hostel!

Jos olet lähtöisin Moskovan rautatieasema
Hostelli on vasemmalla asemalle. Menet ulos asemalta ja nähdä Vosstanijan neliö (valtava sarake keskellä), käänny 2 kertaa vasemmalle kunnes tulet suojatien on Ligovsky mahdollisuus (näet sen, koska se on ainoa, jossa väkijoukko ylittää tien ). ylityksen jälkeen Ligovsky prospect käännytään oikealle ja mennä 50 metriä, kunnes Nevsky prospect, sitten käännyt vasemmalle ja mene 10 minuuttia pitkin tätä meidän pääkatua kunnes tulet Liteyny näköpiirissä (Radisson SAS kulmassa). Käänny oikealle ja pitää kävely vielä 5-10 minuuttia, kunnes tulet talon 46. Joten te mennä pitkin talon numero 46 asti kaari rautaportille (se sijaitsee teetä tallentaa ja jotain muuta vastapäätä Carl Junior pikaruokaravintola) ja soittaa koodinumero 71 rautaportille InterCall. Avaamme oven niin, että voit tulla sisälle kiva piha. Vasemmalla näet pienen portaat johtaa ruskea ovi, mene ylös ja soittaa uudelleen ... ja sinua on vastassa Jimi Hendrixin Red House Hostel!

Voit myös kysyä US siirtoa! Vain ilmoittaa meille sähköpostitse, jos haluat meidän viedä sinut ja mihin aikaan.