X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen RentRooms Thessaloniki

Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Juna: Saapui OSE kansainvälisissä rautatieasemalta.
Sen jälkeen Monastiriou katu sijainti RentRooms on vasemmalle me poistua asemalta. Edessä rautatieasemalta on linja-autoasema. Bussit 14 tai 17 vie aina Kamara bussipysäkille, jossa saat pois, tien yli ja anna jalankulkijan tien nimetty Melenikou katu. Oikealla puolella pitäisi olla puistossa muinaisia ​​raunioita. Numero 9 ja olet siellä !!! Taksi ei pitäisi maksaa enemmän kuin 5,00.
Bussi: Saavutettu Makedonia linja-autoasemaa.
Bussit: 78N (nightbus), 8, 12, 31. Jää pois Kamara bussipysäkki ja anna jalankulkijan tien nimetty Melenikou katu. Oikealla puolella pitäisi olla puistossa muinaisia ​​raunioita. Numero 9 ja olet siellä !!! Taksi ei pitäisi maksaa enemmän kuin 6,00.
Vene: Saapui Thessalonikin satama matkustajasatama.
Kun Ionos Dragoumi katu, pystysuoraan Nikis Avenue (rantatien). Kävele kaikki tavalla jopa Egnatia street jälkeen 7 korttelin käännyt oikealle päin. Bussit 14, 17, 27, 78, 78N (yö bussi), jää pois Kamara bussipysäkki, tien yli ja anna jalankulkijan tien nimetty Melenikou katu. Oikealla puolella pitäisi olla puistossa muinaisia ​​raunioita. Numero 9 ja olet siellä !!! Taksi ei pitäisi maksaa enemmän kuin 5,00.
Plane: Laskeutui Makedonian kansainväliseltä lentokentältä.
Bussi numero: 78N (yö bussi lentokentältä) vie aina kaupunkiin, jää pois Kamara bussipysäkki ja anna jalankulkijan tien nimetty Melenikou katu. 78 (päivä bussilla lentokentältä) saat pois HANTH bussipysäkki, mene suoraan eteenpäin Aggelaki kadulla, rajat Egnatia katu ja kirjoita jalankulkijan tien nimetty Melenikou katu. Oikealla puolella pitäisi olla puistossa muinaisia ​​raunioita. Numero 9 ja olet siellä !!! Taksi on kallis ottaen huomioon, että se on pois kaupungin ja sinulla on matkatavaroita, jotka katsotaan olevan lisämaksu