X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen RentRooms Thessaloniki

Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Train: Saapui OSE kansainväliseltä rautatieasemalta.
Sen jälkeen Monastiriou katu sijainti RentRooms on vasemmalle kun poistut asemalle. Edessä rautatieasemalta on linja-autoasema. Bussit 14 tai 17 vie aina Kamara bussipysäkki, jossa saat pois, tien yli ja anna jalankulkijan tien nimeltä Melenikou katu. Oikealla puolella on puisto, jossa antiikin raunioita. Numero 9 ja olet siellä! Taksi ei pitäisi maksaa enemmän kuin 5,00 €.
Bussi: saavutettu Makedonia linja-autoasemalta.
Bussit: 78N (nightbus), 8, 12, 31. Jää pois Kamara bussipysäkki ja anna jalankulkijan tien nimeltä Melenikou katu. Oikealla puolella on puisto, jossa antiikin raunioita. Numero 9 ja olet siellä! Taksi ei pitäisi maksaa enemmän kuin 6,00 €.
Veneen: Saapui Thessalonikin satama matkustajasatama.
Kun Ionos Dragoumi katu, pystysuoraan Nikis Avenue (rantatien). Kävellä koko matkan jopa Egnatia street jälkeen 7 korttelin käännyt oikealle. Bussit 14, 17, 27, 78, 78N (yö bussi), jää pois Kamara bussipysäkki, tien yli ja anna jalankulkijan tien nimeltä Melenikou katu. Oikealla puolella on puisto, jossa antiikin raunioita. Numero 9 ja olet siellä! Taksi ei pitäisi maksaa enemmän kuin 5,00 €.
Plane: Purettu Makedonian kansainväliseltä lentokentältä.
Bussi numero: 78N (yö bussi lentokentältä) vie sinut aina kaupunkiin, jää pois Kamara bussipysäkki ja anna jalankulkijan tien nimeltä Melenikou katu. 78. (päivä bussilla lentokentältä) saat pois Xanth bussipysäkki, mene suoraan eteenpäin Aggelaki kadulla, rajat egnatia katu ja anna jalankulkijan tien nimeltä Melenikou katu. Oikealla puolella on puisto, jossa antiikin raunioita. Numero 9 ja olet siellä! Taksi on kallis ottaen huomioon, että se on pois kaupungin ja sinulla on matkatavaroita, jotka katsotaan olevan lisämaksusta