X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Residencia Malaga Backpackers

c/ Jeronimo Bobadilla N�4, Málaga, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


69%Arvosana

  • 74%Rahanarvoinen
  • 74%Turvallisuus
  • 67%Sijainti
  • 76%Henkilöstö
  • 66%Ilmapiiri
  • 66%Siisteys
  • 64%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä linja tai rautatieasemalta kaupungin bussilla

Jos saavuit bussilla tai junalla ottaa kaupungin bussi N1 tai 3 Heroes de Sostoa Avenue bussipysäkki kohti Avenue de la Paloma (kysy bussikuski). Jää pois Sankareiden de Sostoa - Bda Giron bussipysäkki. Olet lähempänä. Kävele toinen 30 metriä ja käänny oikealle ensimmäisen kulman (näet minimarket) - olet Jeronimo Bobadilla kadulla ja hostelli on tien oikealla puolella katua N.4.

Hostelli sisäänkäynti on yksi iso musta ovi. Seinällä oven yläpuolella on pieni merkki: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS

FROM bussi tai juna-asemalta JALKA

Bussiasemalta kävellä rautatieasemalta - hostelli on vain noin 15 minuutin päässä.
RENFE rautatieasemalta on tien oikealla puolella. Pysy Heroes de Sostoa kadulla ja seuraa tietä suoraan eteenpäin aina CEPSA huoltoasema, joka on vasemmalla. Jeronimo Bobadilla katu alkaa aivan tien vastakkaiseen suuntaan huoltoasema.

FROM AIRPORT
Jos haluat tulla bussilla sinun täytyy ottaa bussi ja jää pois La Paloma Aveneu Bda Giron. Katselu on avenue sinun täytyy kävellä vasemmalle ja ylittää kadun, näet kauppa nimeltään Euro Cien. Sinun täytyy ylittää La Paloma Avenue kunnes näet supermarket nimeltään: Supercor mennä eteenpäin ja tulet Heroes de Sostoa Avenue, jatka suoraan ja käänny vasemmalle seuraavan kulman tämä on Jeronimo Bobadilla Street, olemme numero 4. lappu oveen sanoo: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS.
Jos haluat ottaa taksin kustannus on noin 20, ja sinun täytyy kertoa taksinkuljettaja kadun nimi on Jeronimo Bobadilla N4, edessä Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) ja sen sijainti on välillä Sankareiden de Sostoa ja Av. de la Paloma. Lappu oveen sanoo: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS.

Autolla Cadiz
Ota Exit Malaga Centro Puerto (keskellä portti). Käänny oikealle First Avenue, Juan XXIII. Siirry suoraan pitkin katua 1300 mts. Ylitä silta ja käänny oikealle, siirry suoraan 200 mts ja käänny vasemmalle. Tämä katu on Jeronimo Bobadilla. Siirry suoraan 80 MTS ja musta ovi on hostellin. Voit pysäköidä kadulle, se on vapaa tekemään sitä.

Autolla BARCELONA
Ota Exit 238-keskus. Käänny oikealle First Avenue, Juan XXIII. Siirry suoraan pitkin katua 1300 mts. Ylitä silta ja käänny oikealle, siirry suoraan 200 mts ja käänny vasemmalle. Tämä katu on Jeronimo Bobadilla. Siirry suoraan 80 MTS ja musta ovi on hostellin. Voit pysäköidä kadulle, se on vapaa tekemään sitä.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: tulostaa kartan, jossa me osoittavat bussipysäkkejä ja oleskelua paikoissa, joten meidät löytää helpommin.