X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Residencia Malaga Backpackers

c/ Jeronimo Bobadilla N�4, Málaga, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


74%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 78%Turvallisuus
  • 73%Sijainti
  • 83%Henkilöstö
  • 72%Ilmapiiri
  • 63%Siisteys
  • 67%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä linja rautatieasemalla tai kaupunkibussit

Jos saavuit bussilla tai junalla ottaa kaupungin bussi N1 tai 3 Heroes de Sostoa Avenue bussipysäkki kohti Avenue de la Paloma (kysy bussikuski). Jää pois Heroe de Sostoa - Bda Girn bussipysäkki. Olet lähempänä. Kävele vielä 30 metriä ja käänny oikealle ensimmäisen kulman (näet minimarket) - olet Jeronimo Bobadilla kadulla ja hostelli on tien oikealla puolella katua N.4.

Hostelli sisäänkäynti on yksi iso musta ovi. Seinällä oven yläpuolella on pieni merkki: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS

FROM bussilla tai junalla asemalta JALKA

Bussiasemalta kävelee rautatieasemalta - hostelli on vain noin 15 minuutin päässä.
RENFE rautatieasemalta on tien oikealla puolella. Pysy Heroes de Sostoa kadulla ja seuraa tietä suoraan eteenpäin aina CEPSA huoltoasema, joka on vasemmalla. Jeronimo Bobadilla katu alkaa aivan tien vastakkaiseen suuntaan huoltoasema.

FROM AIRPORT
Jos haluat tulla bussilla sinun täytyy ottaa bussi N19 ja jää pois La Paloma Aveneu Bda Girn. Katsomassa avenue sinun täytyy kävellä vasemmalle ja ylitä katu rakentamisessa, näet liikkeen nimeltä Euro Cien. Ylität La Paloma Avenue kunnes näet supermarket nimeltään: Supercor mennä eteenpäin ja tulet Osorio Valdes Street, jatka suoraan ja käänny vasemmalle seuraavan kulman tämä on Jeronimo Bobadilla Street, olemme numero 4. Lappu oveen sanoo: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS.
Jos haluat ottaa taksin hinta on n. 20 ja sinun täytyy kertoa taksinkuljettaja kadun nimi on Jeronimo Bobadilla N4, edessä Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) ja sen sijainti on välillä Heroe de Sostoa ja Av. de la Paloma. Lappu oveen sanoo: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS.

AUTOLLA CADIZ
Ottaa Exit Malaga Centro Puerto (keskellä portti). Käänny oikealle First Avenue, Juan XXIII. Mene suoraan pitkin katua 1300 mts. Sillan ja käänny oikealle, siirry suoraan 200 mts ja käänny vasemmalle. Tämä katu on Jeronimo Bobadilla. Siirry suoraan 80 mts ja musta ovi on hostellin. Voit pysäköidä kadulle, se on vapaa tekemään sen.

AUTOLLA BARCELONA
Ottaa Exit 238-Centerissä. Käänny oikealle First Avenue, Juan XXIII. Mene suoraan pitkin katua 1300 mts. Sillan ja käänny oikealle, siirry suoraan 200 mts ja käänny vasemmalle. Tämä katu on Jeronimo Bobadilla. Siirry suoraan 80 mts ja musta ovi on hostellin. Voit pysäköidä kadulle, se on vapaa tekemään sen.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: tulostaa kartan, jossa osoitamme bussipysäkkejä ja oleskelua paikoissa, joten meidät löytää helpommin.