X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Riad Verus

1 Derb Arset Bennis, Batha, Medina, Fez, Marokko

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 78%Henkilöstö
  • 79%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Ole hyvä tulostaa nämä ohjeet, jotta voit löytää meidät helposti.

Ole hyvin varovainen ihmisiä junissa, linja-asemat tai neliöitä, jotka kertovat, että he ovat lakimiehiä, lääkäreitä tai asua ulkomailla ja ilmaista erittäin kiinnostuneita auttamaan sinua ulos, siellä on yleensä taka-ajatus ja he huijarit . Jos joku ei opastaa Riad, näyttää varauksen levyt ja selittää, että sinun ei tarvitse kierros Medina seuraavana päivänä mutta kärki häntä vaivaa. Fes on tunnettu sen huijarit joten älä usko näitä huijareita saapuessa meidän kaupunki.

Juna-tai linja-autoaseman uusi kaupunki:
Hop taksin ja pyytää Riad Sheherazade, Batha Medina, lähellä Batha Fountain. Älä päästä pois taksin 'til olet varma olet Riad Sheherazade. Tarkasteltaessa Riad Sheherazade, käänny vasemmalle ja kävele 150 metriä. Olemme kadulla oikealla - ensimmäinen Riad oikealla, bonsai ja palmuja, lyhdyt, messinki ovi knocker käsittelyssä "Riad Verus" ja puinen kuisti.

Jos eksyt vain antaa meille soittaa ja me tulemme ja etsiä sinut ulos! Jos saavut jälkeen kaksikymmentäkaksi on todennäköistä toimisto on kiinni, puhelin tapana vastata, koputtaa ovelle ja vartija avaa oven sinulle, ole hyvä ja yrittää olla hiljaa kuin voit, jos muut vieraat ovat nukkuminen.

Voit saada bussilla uusi kaupunki, mutta realistisesti haluat vain säästää noin 4 DHM niin se on sen arvoista ottaa halpa punainen taksi - saada ne päälle mittari vaikka!

meillä on myös ladattu suuntiin video YouTubessa kannattaa tsekata.