X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Riverside Hostel Gdansk

ul. Powroźnicza 18/24 lok.2, Gdansk, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google FROM AIRPORT
linja-auto no. 210 >> suunta Orunia Gościnna:
>> Jää pois bussipysäkki Brama Wyżynna, seuraava jälkeen päärautatieaseman >> mene tunneliin (käänny vasemmalla) Długa Streetin ja Długi Targ >> siirry suoraan eteenpäin loppuun ja käänny oikealle ennen Green Gate osaksi Powroźnicza Street. Meidän hostelli on vasemmalla, kun 20 metriä
linja-auto no. 110 >> suunta Wrzeszcz PKP:
>> Jää pois viimeinen pysäkki otetaan sitten junalla SKM Gdańskiin Głwny >> kävelymatka aivan kaupungin keskustassa, Długa Street ja Długi Targ >> siirry suoraan eteenpäin loppuun ja käänny oikealle ennen Green Gate osaksi Powroźnicza Street. Meidän hostelli on vasemmalla, kun 20 metriä.
>> Jää pois bussipysäkillä Galeria Bałtycka >> raitiovaunulla nro 6 tai 11 kohti Gdanskin >> jää pois pysäkki Brama Wyżynna >> mene tunneliin (käänny vasemmalla) Długa Streetin ja Długi Targ >> siirry suoraan eteenpäin end ja käänny oikealle ennen Green Gate osaksi Powroźnicza Street. Meidän hostelli on vasemmalla, kun 20 metriä.

Meidän hostelli sijaitsee vastapäätä Radisson Blu Hotel.

FROM päärautatieasema
Se on noin 10 minuutin kävelymatka. Lopettamisen jälkeen terminaali, käänny oikealle ja seuraa kadun noin 700 metriä. Sinun tulee jalankulkijan kävelytie kulkee katutason alapuolelle. (LOT Polish Airlines rakennus on kätevä maamerkki: kun näet sen vasemmalla, katsoa eteenpäin jalankulkija tunnelissa.)

Kävelytie ruokkii pääkadulla historiallisella alueella, Dluga Street (lausutaan 'DOOL-ga "). Muutaman minuutin kävelymatka vie sinut loppuun neliön. Juuri ennen Vihreä portti, ota oikealle sivulle Powroznicza Street. Meidän hostelli on muutaman metrin ylös, vasemmalla, vastapäätä pääsisäänkäynnin Radisson Blu.