X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Riverside Hostel Gdansk

ul. Powroźnicza 18/24 lok.2, Gdansk, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google FROM AIRPORT
bussi nro. 210 >> suuntaan Orunia Gościnna:
>> Jää pois bussipysäkki Brama Wyżynna, seuraava jälkeen päärautatieaseman >> mennä tunnelin (kääntyä vasemmalla) Długa Street ja Długi Targ >> siirry suoraan eteenpäin loppuun ja käänny oikealle ennen Green Gate osaksi Powroźnicza Street. Meidän hostelli on vasemmalla, kun 20 metrin
bussi nro. 110 >> suuntaan Wrzeszcz PKP:
>> Jää pois viimeinen pysäkki otetaan sitten junalla SKM Gdańskiin Głwny >> kävellä aivan kaupungin keskustassa, Długa Street ja Długi Targ >> siirry suoraan eteenpäin loppuun ja käänny oikealle ennen Green Gate osaksi Powroźnicza Street. Meidän hostelli on vasemmalla, kun 20 metriä.
>> Jää pois bussipysäkillä Galeria Bałtycka >> ottaa raitiovaunu no 6 tai 11 kohti Gdanskin >> jää pois pysäkillä Braman Wyżynna >> mennä tunnelin (kääntyä vasemmalla) Długa Street ja Długi Targ >> mene suoraan eteenpäin loppuun ja käänny oikealle ennen Green Gate osaksi Powroźnicza Street. Meidän hostelli on vasemmalla, kun 20 metriä.

Meidän hostelli sijaitsee vastapäätä Radisson Blu Hotel.

FROM päärautatieasemalle
Se on noin 10 minuutin kävelymatka. Lopettamisen jälkeen päätelaite, käänny oikealle ja seuraa katua noin 700 metriä. Tulet kävelykatu kulkee alle kadulla. (LOT Polish Airlines rakennus on kätevä maamerkki: kun näet sen vasemmalla, katsoa eteenpäin jalankulkijoiden tunnelin.)

Kävelytie ruokkii pääkadulla historiallisella alueella, Dluga Street (lausutaan "DOOL-ga"). Muutaman minuutin kävelymatka vie sinut loppuun neliö. Juuri ennen Vihreä portti, käänny oikealle Powroznicza Street. Meidän hostelli on muutaman metrin ylös, vasemmalla, vastapäätä pääsisäänkäynnin Radisson Blu.