X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Roger's House

Juan de Bilbao 13 3�, San Sebastian, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


77%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 78%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 69%Ilmapiiri
  • 72%Siisteys
  • 69%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten sinne pääsee?

Lentäen: On olemassa kaksi lentoa päivittäin Madridista San Sebastian, ja yksi lento Barcelonasta. Lentoasema sijaitsee Hondarribian / Fuenterrabia. Voit saada bussilla tai taksilla San Sebastian.

Junalla: RENFE on kansallinen junayhtiöllä Espanjassa. Madrid ja Barcelona ovat suoraan yhteydessä San Sebastian. Irun ja ovat Ranskassa on myös kytketty junalla. päässä rautatieasemalta vain seurata jokea kunnes ensimmäinen silta meren rannikolla, sillan yli, kävellä kolme korttelia ja käänny oikealle, kävele kunnes Juan de Bilbao st., käänny vasemmalle ja 13, että kadulla on hostelli


Se voisi olla hyvä idea matkustaa yön yli Madridista tai Barcelona (noin 6 tuntia Madridin ja 7 Barcelonasta).

Pariisista saat TGV (nopea juna, noin 5 tuntia), joka vie sinut Irun. TGV toimii ranskalainen junan SNCF. Irun et vain saada säännöllisesti juna, joka kestää 20 minuuttia päästä San Sebastian.

Bussilla: San Sebastian on erittäin hyvät yhteydet Tärkeimmät kaupungit kuten Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Pamplona, ​​Vitoria, Burgos, Alicante, Salamanca, Galicia

Continental on yritys, jos olet lähtöisin Madrid, Burgos tai Vitoria. La Roncalesa Pamplona ja Pesa Bilbao.

Myös kansainvälinen palvelu, Euro-linjat, että sinut Lontooseen (22 tuntia, mukaan lukien aika lautalla Dover Calais). Tämä palvelu on myös tarjolla, jos olet tulossa Pariisista.

Autolla: Madrid: Get NI (B / roud) kautta Burgos ja Vitoria / Gasteiz. Se ansaitsee saada valtatie Burgos ja Miranda de Ebro ja seuraa Vitoria. (4.30 tuntia)

Barcelonasta saada N-II Zaragoza. Kun tulet Zaragoza saada N-121 Pamplona. Pamplonan kestää 45 minuuttia päästä San Sebastian. (6 tuntia)

Bilbao: Get valtatie-8. Se kestää tunnin. I f haluat, voit mennä pitkin kustannukset, jos sinulla on kauniita nähtävyyksiä, mutta se kestää noin 2 tai 3 tuntia, koska liikennettä.

Pamplonan saada-15: n ja NI päästä San Sebastian. Noin 45 minuuttia.