X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Samay Hostel Sevilla

Menendez Pelayo 13, Sevilla, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 85%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 78%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee vanhassakaupungissa, Barrio de Santa Cruz, Menendez Pelayo Avenue n.13.

Santa Justa-rautatieasemaa:
sen noin 20 minuutin kävelymatka. Kun olet poissa asemalta, mene oikealle, pitkin Avenida Jose Laguillo, loppuun asti kadulla. Käänny vasemmalle sivulle Calle de Maria Auxiliadora, joka pian muuttuu Calle Recaredo, ja sitten Avenida Menendez Pelayo. Löydät meidät oikealla puolella numerossa 13. Etsi valtava lasiovi! Taksi maksaa noin € 5 tai 6 €, riippuen vuorokaudenajasta ja määrä matkatavaroita.

Lentokentältä:
on vain yksi bussi Sevillaan, EA bussilla. Se kestää 25-30 minuuttia päästä keskustaan ​​ja maksaa 4 €, sinun täytyy maksaa kuljettajalle. Ottaa EA linja ja jää pois pysäkillä Avenida Carlos V. Meidän Hostelli on vajaan 10 minuutin kävelymatka.
Kun saat bussista, pää vasemmalle kohti suuri liikenneympyrään Fountain sisällä, yli toiselle puolelle katua ja käänny oikealle, jossa kuuluisa Murillo Gardens on tien vasemmalla puolella. Jatka matkaa, kunnes löydät N º 13, löydät iso lasiovi vain 200 mts jälkeen puutarhaan.
Voimme järjestää sinulle kuljetuksen lentokentältä meidän hostellissa. Yhteyttä vastaanottoon ennen saapumista, jos olet kiinnostunut!

Päässä San Sebastianin linja-autoasema:
Hostelli on vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä Prado San Sebastián linja-autoasemalta. Mene suoraan ulos asemalta pitkin lyhyt katu, jossa on paljon autot pysäköidään niin saavutat Avenida Menendez Pelayo. Mene oikealle ja löydät meidät muista
puolella katua numerossa 13 (sivuuttaa parilliset numerot oikealla puolella katua, parittomat numerot toisella puolella alkaa paljon kauempana). Olemme parin korttelin ohi loppuun puutarhassa. Etsi iso lasiovi!

Plaza de Armas bussiasemalta. Alkaen aivan Plaza de Armas bussiasemalta (portaita alas ja oikealle) bussilla C4 ja jää pois "Puerta de la Carne" seis Avenida Menéndez Pelayo. Löydät meidät sijalle 13, lähes vastapäätä bussipysäkkiä. Etsi iso lasiovi! Bussi maksaa € 1,40. Taksi maksaa noin € 5 - 7 €, riippuen vuorokaudenajasta ja määrä matkatavaroita olet.