X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen San Francisco International Hostel

140 Mason street, San Francisco, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


64%Arvosana

  • 60%Rahanarvoinen
  • 65%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 68%Henkilöstö
  • 64%Ilmapiiri
  • 51%Siisteys
  • 55%Palvelut

Kääntäjä: Google FROM AIRPORT

San Franciscon kansainvälinen lentokenttä (SFO), ottaa BART junalla Powell asemalle.
Oakland International Airport (OAK), ota Air BART bussikuljetus, ja siirtää Bart Powell asemalle.


Katutasosta, kävellä 1 korttelin länteen Eddy katu ja käänny oikealle Mason Street. Hostel (entinen Olympic Hotel) on oikealla puolella Mason st. Sen pitäisi kestää noin 1 minuutin kävelymatkan päässä Powell Bart San Francisco International Hostel.

Tekijä lentokenttäkuljetus: San Francisco International Airport, Airport Express Shuttle tarjoaa alennettuun hintaan 14 dollaria per henkilö. Oakland International Airport, Super Kuljetuspalvelu on saatavilla, mutta varauksia suositellaan.


FROM AMTRAK RAUTATIEASEMAA
Alkaen Oakland tai Emeryville asemia, ota Amtrak bussikuljetus Ferry Building (Mission Street ja Embarcadero). Ottaa Muni Metro juna Embarcadero asema (lähellä Embarcaderon terminaali) Powell Streetin asemalle.
Kun tulet katutasossa, vain kävellä 1 korttelin länteen Eddy Street ja käänny oikealle Mason Street, hostelli (entinen oltava Olympic Hotel) on oikealla puolella. Se vie vähemmän 1 minuutti asemalta San Francisco International Hostel.FROM TRANBAY / GREYHOUND TERMINAL
Ottaa Muni bussi & päässä Trans Bay Terminal Geary / Powell seis. Kävele 1 korttelin länteen Geary, ja käänny vasemmalle Mason Street. Olemme välillä Ellis st ja Eddy st.


AUTOLLA
Olemme nosto vyö edessä hostellissa sisäänkäynti. Kun saavut Hostel näet meidän syöttövyöhykkeen (hillitä on maalattu valkoinen) ja voit pysäköidä autosi taas täällä.