X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Sant Jordi Alberg

C/ Roger de Lluria 40 1-2, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Meidän Osoite: Carrer de Roger de Lluria 40, kerros 1, Huoneisto 2

Lähtöisin El Prat Airport (BCN Airport):
Ota Aerobus lentokentältä Plaza Catalunya. Kun saat bussista Plaza Catalunya voit olla edessä El Corte Ingles rakennus (erittäin suuri tavaratalo, koko koko korttelin).
Päin Corte Ingles rakennus, selkä kadulle, mene vasemmalle. Sinulta menee ylös kadun Passeig de Gracia.
Jatka kävely oikealla puolella Passeig de Gracia kaksi korttelia, kunnes tulet Gran Via de les Corts Catalanes (erittäin suuri kadulla Zara yhdestä kulmasta ja Levis ostoksia muista). Mene aivan Gran Via de les Corts Catalanes.
Jatka Gran via de les Corts Catalanes kahden korttelin kunnes tulet c / Roger de Lluria. Käänny vasemmalle c / Roger de Lluria.
Hostelli on 30 metrin ylös kulma oikealla puolella. Juuri oven edessä on bussipysäkki ja suoraan kadun on "Sorli Discau" Supermarket.

Lähtöisin Girona Airport:
Ota Barcelona Bussi lentokentältä Barcelona Nord-bussiasemalta (lopullinen määränpää).
Kun Nord linja-autoasema voit joko taksilla hostellissa (ei liian kallista, koska se ei ole niin kaukana hostelli) tai mennä metrolla. Metroasema on pienessä puistossa aivan linja-autoaseman ja se on nimetty Riemukaari.
Metrolinja klo Riemukaari pysäkki linja 1 (punainen). Ota juna, joka menee suuntaan Hospital de Bellvitge vasteeseen saakka nimeltään Urquinaonan.
Kun poistut junan Urquinaonan pysäkki sinun täytyy seurata merkkejä, jotka sanovat sortida (exit) Pl d Urquinaonan. Tämä vie sinut yksi poistuu, jotka tulevat ulos Plaza Urquinaona (suuri puisto, jossa kaduilla joka puolella). On erittäin tärkeää, että suljet in plaza Urquinaonan. On monia poistuu tämän metroaseman ja jos poistut väärässä paikassa ja voit eksyä.
Kerran Plaza Urquinaonan sinun täytyy löytää Katu C / Roger de Lluria. Etsi Irish Pub nimeltään George Payne. Kun pubiin päin, selkä Plaza, mene oikealle. Ensimmäinen katu tulet on c / Roger de Lluria. Käänny vasemmalle c / Roger de Lluria.
Jatka ylös c / Roger de Lluria 2 korttelin. Hostelli on oikealla puolella. Juuri oven edessä on bussipysäkki ja suoraan kadun on "Sorli Discau" Supermarket.

Sant Estacio rautatieasema:
Sisällä rautatieasemalta sinun täytyy löytää sisäänkäynnin metro. Se on vastakkaisessa päässä rautatieasemalta alkaen McDonalds.
Ota metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova pysäkki Catalunya.
Kun poistut junan Catalunya lopettaa sinun tulee seurata merkkejä, jotka sanovat sortida (exit) La Rambla. Kun olet lähtenyt metro ja olet edessä Plaza Catalunya, etsiä valtava rakennus, jossa lukee Corte Ingles päällä. Se on erittäin suuri tavaratalo ja on koko koko korttelin.
Seisoo suoraan edessä ja edessä Corte Ingles rakennus, selkä kadulle, mene vasemmalle. Sinut menossa ylös kadun Passeig de Gracia.
Jatka Passeig de Gracia 2 korttelin kunnes tulet Gran via de les Corts Catalanes (erittäin suuri kadulla Zara yhdestä kulmasta ja Levis ostoksia muista). Mene aivan Gran Via de les Corts Catalanes.
Jatka Gran via de les Corts Catalanes 2 korttelin kunnes tulet c / Roger de Lluria. Käänny vasemmalle c / Roger de Lluria.
Hostelli on 30 metrin ylös kulma oikealla puolella. Juuri oven edessä on bussipysäkki ja suoraan kadun on "Sorli Discau" Supermarket.