X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Sant Jordi Alberg

C/ Roger de Lluria 40 1-2, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 91%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Meidän Osoite: Carrer de Roger de Lluria 40, Floor 1, Huoneisto 2

Kotoisin El Prat Airport (BCN Airport):
Ota Aerobus lentokentältä Plaza Catalunya. Kun saat bussista Plaza Catalunya voit olla edessä El Corte Ingles rakennus (erittäin suuri tavaratalo, koko koko korttelin).
Facing Corte Ingles rakennus, selkä kadulle, mene vasemmalle. Sinulta menee ylös kadun Passeig de Gracia.
Jatka kävelee oikealla puolella Passeig de Gracia kaksi korttelia, kunnes tulet Gran Via de les Corts Catalanes (erittäin suuri katu Zara yhdessä nurkassa ja Levis ostoksia muista). Mene aivan Gran Via de les Corts Catalanes.
Jatka Gran kautta de les Corts Catalanes kahden korttelin kunnes tulet c / Roger de Llúrian. Käänny vasemmalle sivulle C / Roger de Llúrian.
Hostelli on 30 metrin ylös kulma oikealla puolella. Aivan oven edessä on bussipysäkki ja suoraan kadun toisella puolella on "Sørli Discau" Supermarket.

Tulossa Gironan lentokentältä:
Ota Barcelona Bussi lentokentältä Barcelonan Nordin bussiasemalta (lopullinen määränpää).
Kerran Nordin bussiasemalta voit joko taksilla hostellissa (ei liian kallis, koska se ei ole niin kaukana hostelli) tai mennä metrolla. Metroasema sijaitsee pienessä puistossa vieressä linja-autoaseman ja se on nimetty Riemukaarta.
Metrolinja klo Riemukaarta pysäkki on rivi 1 (punainen). Junalla, joka menee suuntaan Hospital de Bellvitge kunnes pysäkki nimeltään Urquinaonan.
Kun poistut junan Urquinaonan lopettaa sinun täytyy seurata merkkejä, jotka sanovat sortida (exit) Pl d Urquinaonan. Tämä tuo sinut yksi uloskäynnit, jotka tulevat ulos Plaza Urquinaona (suuri puistoalue, jossa kaduilla joka puolella). On erittäin tärkeää, että exit Plaza Urquinaonan. On monia uloskäyntien tämän metroasemalta ja jos suljet väärässä paikassa ja voit eksyä.
Kerran plaza Urquinaonan sinun täytyy löytää Katu C / Roger de Llúrian. Etsi Irish Pub nimeltään George Payne. Kun edessä pubi, selkä plaza, mene oikealle. Ensimmäinen katu tulet on c / Roger de Llúrian. Käänny vasemmalle c / Roger de Llúrian.
Jatka ylös C / Roger de Llúrian 2 korttelin. Hostelli on oikealla puolella. Aivan oven edessä on bussipysäkki ja suoraan kadun toisella puolella on "Sørli Discau" Supermarket.

Vuodesta Sant Estacio rautatieasema:
Sisältä rautatieasemalta sinun täytyy löytää sisäänkäynnin metro. Se on vastakkaisessa päässä juna-asemalta McDonalds.
Ota metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova vasteeseen Catalunya.
Kun poistut junan Catalunya pysäkki sinun tulee seurata merkkejä, jotka sanovat sortida (exit) La Rambla. Kun olet poistunut metro ja olet edessä Plaza Catalunya, etsiä valtava rakennus, joka sanoo Corte Ingles päällä. Se on erittäin suuri tavaratalo rakennus ja on koko koko korttelin.
Pysyvä suoraan edessä ja edessä Corte Ingles rakennus, selkä kadulle, mene vasemmalle. Sinut menossa ylös kadun Passeig de Gracia.
Jatka Passeig de Gracia 2 korttelin kunnes tulet Gran Vian de les Corts Catalanes (erittäin suuri katu Zara yhdessä nurkassa ja Levis ostoksia muista). Mene aivan Gran Via de les Corts Catalanes.
Jatka Gran kautta de les Corts Catalanes 2 korttelin kunnes tulet c / Roger de Llúrian. Käänny vasemmalle c / Roger de Llúrian.
Hostelli on 30 metrin ylös kulma oikealla puolella. Aivan oven edessä on bussipysäkki ja suoraan kadun toisella puolella on "Sørli Discau" Supermarket.