X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Sant Jordi Mambo Tango

Poeta Cabanyes 23, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Prat Airport:
Ottaa Aerobus ja jää pois viimeinen pysäkki, Plaa Catalunya. Sieltä toteutettava metrolinja 3 (vihreä linja) ja jää pois Parallel asemalla. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet ulos asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja oli numero 23!

Gironan lentokentältä:
Bussilla ja jää pois viimeinen pysäkki, Barcelona Nord-asemalta. Täältä ottaa metro L1 (punainen viiva), kunnes Plaa Catalunya. Muuta tänne linja 3 (vihreä linja) ja jää pois Parallel asemalla. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet ulos asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja oli numero 23!

Päässä Sants-rautatieasemalta:
Toteutettava metrolinja 3 Parallel asemalle. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet ulos asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja oli numero 23!

Alkaen Barcelona Nord:
Ottaa metro L1 (punainen viiva), kunnes Plaa Catalunya. Muuta tänne linja 3 (vihreä linja) ja jää pois Parallel asemalla. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet ulos asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja oli numero 23!

Alkaen Parallel-asema:
Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet ulos asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja oli numero 23!

Ole hyvin varovainen taskuvaras Barcelonassa, ne tekevät erittäin hyvää temppuja. Ole tietoinen erityisesti metro, kun olet saapuvat kaikki tavaransa sinulle, ja myös kaikki nähtävyydet.