X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Santa Brígida Eco Holiday Retreat

Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


97%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 100%Palvelut

suunta

Miten saada meidän omaisuutta lentokentälle:

1) Bussilla

Lentokentältä voit ottaa bussi San Telmo linja-autoasema, joka on Las Palmas. Sieltä bussilla numero 302 Las Meleguinas ja seuraa reittiä bar 'Ca Mariano - Asadero Pollos' - katso ohjeet: autolla alla. Jos ilmoitat meille etukäteen, voimme järjestää hakemaan sinut Las Meleguinas.

2) Autolla

Jos vuokraat auton tulet lentokentältä ja ajaa suuntaan Las Palmas (tie GC1). Lähellä Las Palmas seurata merkki Tafira. Lopussa valtatie tulet liikenneympyrään ajaa kohti La Atalaya - Santa Brgida. Nyt ovat GC 15 tiellä. Seuraa noin 5 km kunnes tulet Santa Brgida kylään ja nähdä viitan Las Meleguinas (vasemmalla puolella tietä) kun menet oikealle (Ps. Tässä vaiheessa on myös liikennevalot).Tie nyt ajaa on palmuja molemmin puolin. Niiden jälkeen noin 300 metrin päässä on toinen merkki (Las Meleguinas - La Angostura), jossa sinun täytyy ottaa vasemmalle tien (Y risteys). Nyt laskeudutaan laaksoon, noin 1 km olet laakson pohjalla. On pieni risteys täällä, näet ruokakauppa nimeltään 'Viveres Las Meleguinas', noudata tien oikealle (ei viitan las Meleguinas koska olet jo Las Meleguinas). Myöhemmin tie (200 m). Näet merkki baari nimeltä 'BODEGN CA MARIANO-POLLOS asados​​''. Olet jo alueella, jos teet varauksen lähetämme sinulle miten saat meihin yksityiskohtaisesti.


3) Taksilla

Lentokentältä taksilla, maksaa noin 60 euroa.

Riippuen pituudesta loman ja määrä persosn poimia lentokentältä voi olla arranged.Please älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS:
Jos varaat Loma, huomaa, että emme elä täällä ja meillä ei ole vastaanottoa. On tärkeää tietää saapumisaikasi meidän paikka.