X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Seven Hostel

Via Iommella Grande, Sant'Agnello, Sorrento, Campania, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 74%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 82%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google JUNALLA
Se kestää noin tunnin päässä Napolin Piazza Garibaldi "tai" päärautatieasema "päästä Sorrento (yhden luukun ennen Sorrento).
Catch paikallisjunalla löydät alakerrassa aseman ja etsiä linja Napoli - Sorrento (suuntaan Sorrento). Kun Sant'Agnellossa (HUOM: 1 pysähdyksen Sorrento), jätä juna, kävellä alas asemalle ja käänny vasemmalle, lopussa käännytään vasemmalle, kulkevat junan silta, ylittää suihkulähde pienellä aukiolla ja pitää kävely kunnes Alpha-hotelli ja risteyksessä käännytään oikealle.
Jälkeen 200 metriä näet kirkon ja hostelli on sen vieressä.

AUTOLLA
Mihin suuntaan tahansa olet lähtöisin, ottaa A3 Napoli - Salerno.
Seuraa reittiä Salerno / Reggio Calabria - Peninsola Sorrentina niin pitkälle kuin Castellammare di Stabia exit. Aja SS 145 ja käydä läpi Sorrento, Meta Di Sorrento, Piano di Sorrento niin pitkälle kuin S. Agnello. Suoraan ottaa kolmannen kääntyminen oikealle, se on "Via dei Pini". Ylittämään suihkulähde ja mennä suoraan, että tie-ja ottaa ensimmäinen oikealla (via Paola Zancani). Muutaman metrin ja löydät 7 Hostel oikealla.


Lentokentältä
Napolin Capodichino Airport, aivan saapumista exit, bussilla (Curreri Viaggi bussi) suuntaan Sorrento ja pyytää kuljettajaa pysähtymään sinua Sant 'Agnello Area.