X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Shangri-Lagos Hostel

Travessa Gil Vicente 15, Lagos, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


84%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 76%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 76%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Ole hyvä etsiä meille Google Maps ensimmäisen ja tulostaa kartan.

Ajo Faron lentokentältä Lagos
Ota EN 125 suuntaan Portimo / Lagos. Noin 6 km Käänny merkitty 22 Lisboa / Portimo / Albufeira Pysy 22 noin 80 km kunnes näet merkkejä Lagos. Varo Käänny merkitty Lagos Este, Käänny heti Lagos huoltoasema. Seuraa viitoitusta Lagos ja tulet pyörivät. Ota jäi pyörivä kohti yhteensä Gas Station ja jatka kunnes näet toisen pyörivän iso musta pallo ja ottaa vasemmalle alas Windy Hill. Alareunassa ottaa vasemmalle ja näet valtavan auton parkkipaikalle, Puiston ja kävelee vanhan kaupungin muuri. Olisi CAF edessäsi, käänny vasemmalle ja näet Kampaamo Salon ja me olemme vain sen jälkeen, ovi numero 15.
Ajo Lissabonin
Toteutettava A2 (moottoritie) ja Algarven ja seuraa Portimo / Lagos suuntaan A22. Jälkeen Portimo edetä Lagosissa samaan A22.
Seuraa tätä kunnes tulet toisen olemassa Lagos (Vila do Bispo). Tämä liittymä on heti Lagos huoltoasema. Seuraa tienviittoja Lagos.
Poistumisen jälkeen ja jatka suoraan kunnes tulet toiseen pyörivään. Ota jäi pyörivä kohti yhteensä Gas Station ja jatka kunnes näet toisen pyörivän iso musta pallo ja ottaa vasemmalle alas Windy Hill. Alareunassa ottaa vasemmalle ja näet valtava lika parkkipaikalla vastapäätä puiston. Puiston ja kävelee vanhan kaupungin muuri.
Olisi CAF edessäsi, käänny vasemmalle ja näet Kampaamo Salon ja me olemme vain sen jälkeen, ovi numero 15.
Good Luck.

Train:

Kävele kohti Marina, kohti jalankulkijan riippusilta. Kulkea sillan yli ja käänny vasemmalle pääkadulla Avenida dos Descobrimentos. Ylittää tie ja pitää kävely ohi taksiasema ja parkkipaikalla kunnes neliön praa Infanten joka on suuri pronssipatsas. ÄLÄ muuttua ensimmäinen ruutu .... jatkakaa! Käänny oikealle sisään neliön kirkko ja kävellä eteenpäin kohti ravintola nimeltään Cervejaria Dois Irmaos, kunnes se on oikealla puolella. Kävele suoraan ylös kadun vieressä thai ravintola kunnes snackbaari vasemmalla puolella. Alkaen snackbaari, ylittämään katua kohti kadun vasemmalla ja ottaa jalankulkuväylä Rua Lanarote de Freitas. Jatka katua ylöspäin ja näet Three Monkeys Bar oikealla. Pidä menossa ylös ohi Garagem kunnes näet pikku kahvila Gelly Bar vasemmalla. Käänny oikealle Travessa Gil Vicenten ohi kampaamo oikealla ja olemme juuri sen jälkeen, ovi numero 15.

Bussi:

Kävele suoraan eteenpäin kohti pääkadulla Avenida dos Descobrimentos joka kulkee pitkin joen. Käänny oikealle Avenue ja pitää kävely ohi taksiasema ja parkkipaikalla kunnes neliön praa Infanten joka on suuri pronssipatsas. ÄLÄ muuttua ensimmäinen ruutu .... jatkakaa! Käänny oikealle sisään Square kirkon ja kävellä eteenpäin kohti ravintola nimeltään Cervejaria Dois Irmaos, kunnes se on oikealla puolella. Kävele suoraan ylös kadun vieressä thaimaalainen ravintola kunnes snackbaari vasemmalla puolella. Alkaen snackbaari, ylittämään katua kohti kadun vasemmalla ja ottaa jalankulkuväylä Rua Lanarote de Freitas. Jatka katua ylöspäin ja näet Three Monkeys Bar oikealla. Pidä menossa ylös ohi Garagem kunnes näet pikku kahvila Gelly Bar vasemmalla. Käänny oikealle Travessa Gil Vicenten ohi kampaamo oikealla ja olemme juuri sen jälkeen, ovi numero 15.

Shangri-Lagos
Travessa Gil Vicente 158600-638 Lagos, Portugali